Bio Eko zelenjava/sadje s koprske tržnice
-
To bi ga pa morala vprasat. Najbrz ni paprika, ker je rekel, da je kupoval dodatek... se bom pa pozanimala.
Naceloma so od koruze tudi bolj rumena, samo s tem pa zmanjsas stevilo jajc, ker se kokosi bolj redijo._________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Naceloma so od koruze tudi bolj rumena, samo s tem pa zmanjsas stevilo jajc, ker se kokosi bolj redijo._________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
-
Mesecnik je napisal/a: |
Garden-ja, ker so bila umazana ali zelo rumena? |
Po mojih izkušnjah kokoši, ki živijo prosto na dvorišču, sploh ne nesejo jajc z zelo rumenim rumenjakom.
Tale so bila najprej precej različna po velikosti, lupine so bile različno obarvane in zelo debele, rumenjak nikakor močno oranžen, prej svetlo rumen, okus pa tak, ki sem ga že pozabila.
Pa nekatera jajca so bila še precej prvobitno umazana._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
-
-
Uh, tista prav tapoceni smrdijo po ribah, včasih tako, da se mi želodec obrne. In to takrat, ko jajce ubiješ v posodo.
Tudi števila ostala smrdijo na prav poseben način, če jih recimo narediš na oko, trdo kuhana tudi niso dobra.
Še najboljša trgovinska so mi tista v zelenih pakiranjih po 6 na katerih piše BIO HLEVSKA pridelava ali nekaj podobnega, me pa moti to, da je rumenjak tako oranžen. So pa dobra._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Tudi števila ostala smrdijo na prav poseben način, če jih recimo narediš na oko, trdo kuhana tudi niso dobra.
Še najboljša trgovinska so mi tista v zelenih pakiranjih po 6 na katerih piše BIO HLEVSKA pridelava ali nekaj podobnega, me pa moti to, da je rumenjak tako oranžen. So pa dobra._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
-
bi morali vsi skupaj naresti en test. Kupimo vsa mogoča različna kokošja jajca, kar se do njih lahko dokopljemo in priredimo srečanje s štedilnikom, kjer vsa jajca razbijemo, povohamo in spečemo ter probamo Več nas pride, bolj nepristransko mnenje bo
Se javim, da na takem srečanju jajca ubijem v oštevilčene posodice, da ne bomo nepristranski, potem pa ocenjujemo
Se javim, da na takem srečanju jajca ubijem v oštevilčene posodice, da ne bomo nepristranski, potem pa ocenjujemo
-