Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Res je, Issan,vsako leto je nekaj novega Wink ,nove vrtnice rastejo, ta stare pridobivajo na dodani vrednosti Wink in vse skupaj dozorevajo in tvorijo kar pač je videti Very Happy

ena mojih najljubših Mme de savigne

Tess of D..... Je prečudovita

Constance spry

Gertrude sili v nebo

Alchymist, Piere in Colette v ozadju
Pri svetlih barvah imam težave s slikanjem,vse bleščijo,moram še malo
pogruntati telefon Crying or Very sad

še malo pogleda od zadaj z njive

Barock

neustrašni Himmelsauge

Laguna in Polka
Imam poslikane še jesenske novitete a moram počakati pravo svetlobo,ker drugače samo blešči
se vidimo!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Tanja ti in tvoje vrtnice objemček .Rezultat je več kot viden._________________LP
E.
TANJA TT

Laughing Laughing se ljubimo na rožco na rožco na rožco
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tanjaaa, to je vse tako čudovito!
TANJA TT

nekaj slikc še pred tem večdnevnim dežjem,zdaj je vse po tleh.... Confused

Ghislaine de Féligonde in sally holmes
Donau od Hansa,bila je zelo,zelo drobcena sadika,a počasi bo...
Pink prosperty muškatka,vedno plesniva, a letos ji cvetenje še kar uspeva, do zdaj..

Marie Gouchault rambler,mogoče posajena preveč v senco, tudi rada precej plesniva,tudi veje so se ji sušile, a se mi zdi, da se je sprijaznila Wink

Rose de Tolbiac

lani me ni navdušila, ne glede cveta,ne glede rasti letos se popravlja

Jules Levacher rambler,simpatični cvetovi,tanke upogljive veje

še en rambler Francis,tudi ta ni še v svoji formi in manjka mu sonca, da bi prav zacvetel

tale še čaka na svoje mesto Wink MRS. F. W. FLIGHT

tale si je pa že našel svoje mesto

absolutni rekorder Blush rambler,sicer še ne polno cvetoč

pa še malo panoramskih

1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Ooo Tanja, dih jemajoče. Tvoja idila z vrtnicami je res občudovanja vredna. So me kar zasrbeli podplati, da bi si vse tole po nekaj letih ponovno ogledala. Žal mi letos ne gre skozi a res upam, da mi uspe naslednje leto. Res bi rada videla vse tvoje ramblerje pa tudi druge vrtnice v živo._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
TANJA TT

Kadarkoli prideš boš dobrodošla,naslednje leto pa bodo morda že na sosednji parceli rastle nove vrtnice Wink ,če bi bilo kot nekoč,ko so v mojih letih že uživali penzion,bi sigurno bil nov rožnik tamle čez zid Wink
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Krasno, Tanja. Toča se te je torej izognila. Pri nas na vrtnicah sušimo mokre krpe.
TANJA TT

Ja, tokrat je nismo kasirali,par kilometrov stran je lomastila Twisted Evil ,če je tako kot praviš,prinesem še jaz kaj za posušit Wink
NinochkasRose

Odgovor Napisal/-a NinochkasRose »

OMG Tanja - Sem brez besed!!!_________________Excellence is not an act but a habit
Odgovori