Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2016
figula je napisal/a: |
Jaz imam šopek samosevcev, takole 15 cm visokih. Lahko skopljem in jutri vzamem v službo. Mislim, da je sorta Sprite, majhni, rdeči, čvrsti. Sicer piše, naj bi bili nizki - moji lani so bili precej visoki in rodni. |
Zelo vesel. Pridem do tebe v službo?_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
mil je napisal/a: |
Tudi jaz imam nekaj viškov, sicer ne zgledajo super, imajo pa močne koreninske grude. Ker so različnih sort, jih bom označila. Jutri pridem v Ljubljano nekje okrog 12 ure. Prinesem do Figule, ti pa prevzameš, če seveda tudi njej to ustreza Lepo bodi, Mil |
Štima se po 12h javim Figuli če jih bo že imela. Hvala potem pa more biti dovolj._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.