Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

"bio" oglje

crtj-admin
Site Admin

"bio" oglje

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Pozdravljeni!

Pri kovaštvu mi ostaja kar nekaj drobnega oglja. Ni prav BIO oglje, kot ga nekateri prodajajo, bla,bla,bla.
Pač oglje iz kope, slovenskega porekla. Fina granulacija, nekaj ga je treba še zdrobiti mogoče.
Pred uporabo ga je treba nacepit, oziroma zmešat z nečim.

Podarim. Prednost imajo člani, ki so mi že kdaj kaj podarili. Pa tudi za vse ostale se najde ,)

Če vas bo veliko, bo vsak dobil kak liter, dva, drugače pa več. Zaenkrat imam nekaj nabranega, bo pa še na voljo.

Pa če rabi kdo kaj pepela, se tudi dobi._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Se lahko postavim v vrsto, prosim, predvsem za oglje. Embarassed
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Mene pa bolj zanima tole kovaštvo pa kurjenje kope pa to ... Twisted Evil
Kravzlj

Vsak lahko dobi kar želi. Kdor prvi pride, prvi pelje Very Happy_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Kravzelj, si za menjavo - ti meni oglje, jaz tebi česnove pske, ki jih ravno zdaj začenjam rezati?_________________naredimo svet lepši
Kravzlj

Sem že dobil. Lahko ti samo dam oglje, ni problema .) tvoje česne bom pa letos odkopal če jih najdem =)_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
brbr

Imam preštete - če bo kakšen umanjkal, bom zdaj vedela, kdo ga je.... Za oglje, se v naprej zahvaljujem - boš povedal, kdaj/kje ga lahko prevzamem._________________naredimo svet lepši
Kravzlj

Hej!

Se opravičujem za prejšnjo rundo, ker nisem zrihtal.
No, sedaj imam vse pripravljeno!

Oglje je v vrečkah, ene 7L sem naštimal. mam 3 vrečke po ene 7L.

Tako da trije povejte pa dobite. Kasneje bo še več._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
brbr

Se ponovno postavim v vrsto, lepo prosim Wink_________________naredimo svet lepši
Odgovori