Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

česnovi popkii/pski

crtj-admin
Site Admin

česnovi popkii/pski

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Podarim ali menjam za viške pridelkov (recimo: jagode, maline, ribez, korenje, kolerabice,...) česnove pske._________________naredimo svet lepši
brbr

Vidim, da ni pravega zanimanja za tle pske Sad... Konec tedna jih porežem in mi je žal, da bi šli v nič, zato vas še enkrat vabim, da poveste, če bi jih kdo želel. Jih podarim, ne menjam_________________naredimo svet lepši
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

brbr menda prideš na obisk pa boš od naštega lahko kaj odnesla ,pske vseeno imam ki jih bom tud podarila če ti pa hodjo le odveč jih bo vzela sestra od partnerja_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Je zanimanje Wink a sem trenutno predaleč za prevzem. Saj bi zapisala, da ti jih menjam za morski koprc Laughing Laughing

A se jih lahko posuši?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

brbr, kak šop jih prihrani zame prosim.
brbr

No, končno ste malo premaknile zadevo. Hvala.
Vodenka, jih prinesem.
Figula, kdaj pa boš spet malo bliže? če je vprašanje kakšnega tedna, ti jih prihranim - bom najmlajše še pustila.
Muha, dobiš, vendar mislim, da kar vrečo. Enota za oddajo pa je vreča in ne šop Wink_________________naredimo svet lepši
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Hvala, brbr, a bom doma šele v juliju.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

brbr, hvala! Jih bom že spravila v promet, da le ne bo vreča 100 litrska Wink Laughing Laughing
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Saj sem jaz tudi v vrsti, kajne?
Odgovori