Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moje veselje

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ja Poezija nekatere bolj druge manj samo potrpljenje je treba z njimi.Štiri leta sem čakala,da se je prebudil Eden rose in glej ga letos Laughing .Glede novih saj veš vedno znova si rečemo nič več ampak kako se upreti vsem tem lepoticam v katalogih in na forumu.Potem začnem ogledovat teren kam bi še kaj dala pride moj in reče saj lahko tu bi bilo fajn.Mi ni treba dvakrat reč že steče akcija Very Happy .Samo brez panike za kakšno tvojo lepotico bom vedno dobila prostor.

Pa sem ti zadnjič pozabila omeniti pri ogledu tvojega rožnika je moj mož pogledal vse od začetka do konca in bil navdušen nad tvojo parcelo,vrtnicami ,skratka nad tvojo kompletno kompozicijo.To pa je nekaj za pogledat in še več za delat Very Happy .

Lep dan vsem šibam na extempore._________________LP
E.
geisha

Že nekaj časa se nisem oglasila,sem bila kar preveč zasedena.Slike niso današnje so pa nekatere iz prejšnjega tedna.Je pa kljub katastrofi od vremena pri meni še kar cvetoče.

FALSTAF,ST.CECILIA,DAPHNE,WHITE GROTENDORST počasi bo še nekaj iz njih.

MARY ANN moja letošnja navdušena sem nad njo.

VARIEGATA DI BOLOGNA letos prvič cvetela.Joj te burbonke z omamnimi vonji.

PERPETUALY YOURS nori kot zmešana tudi prav.

GARDEN ROSE meni ljuba.

MARIA TEREZIA

MARIA G. saj sploh ne vem kaj naj z njo,jo bom pustila še kakšno leto mogoče me bo presenetla.

COCARDE nikoli me ne razočara.

NOSTALGIE IN ARTEMIS peavi lepotici

CUBANA

MOMO novi upam,da sem mu odmerila pravo mesto.

SEVILLANA odkar sem ji zagrozila,da bo šla ven je neverjetna.Zadaj na niski opori REMBLING ROSE in WHITE EDEN ROSE nova se komaj pripravlja na prva cvetova.Čisto pri uti plezalke z novima MOMO in JASMINO.

WILLIAM MORRIS moj ljubljenec.

Še ena panoramska proti travniku. Ja počasi se širim navzgor,vedno dobim kakšen izgovor.

Jeseni sem posadila še par plezalk,ki lepo napredujejo vendar nekatere še ne cvetijo.Sem pa zadnji teden navdušena nad nekaterimi,ki krasno odganjajo saj sem jih čakala tudi po 4leta.No in spet se je potrdila ugotovitev,da je potrebno imeti z njimi potrpljenje.
Laughing_________________LP
E.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

To pa je kaj videt! Čudovito !

Naj te še in še razveseljujejo
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
vrtnarka

Odgovor Napisal/-a vrtnarka »

Krasno -samo ljubo veselje.Naj ti lepo rastejo_________________živi življenje
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Lepe so. PERPETUALY YOURS mi je vzela sapo, tvoj ljubljenček tudi!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Zelo lepo!
geisha

Punce hvala Laughing ._________________LP
E.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ne, ne sledim več, preveč jih je. Kdaj si vse to nabavila punca in verjetno na različnih koncih? Kar kadi se od pridnosti, kaj vse si morala narediti, da imaš toliko pokazati. In kaj že 4 leta? Ma ne no...meni se zdi da si skoraj še sveža nova, a vidim da so sveže in nove tiste, ki so letos prvič sadile. Napreduješ v galopu. Sedaj pa počasi. Nečesa še ne veš, po 4 letu izgleda vse zaraščeno in se grmov skoraj ne loči med sabo, to se meni dogaja letos na par mestih.
Čestitam._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Ja Poezija saj veš kako to gre prvo sam par,potem še malo in vedno znova te premamijo in si rečeš samo še te Laughing .Trenutno s me zasvojili ramblerji in jim že iščem še par mest.O seveda tudi sama že poznam to,da do nekaterih prvih težko pridem Very Happy .Prva leta so tako majhna,da si prepričana,da si jim pustila preveč prostora pa sem vmes še kaj pritaknila.Bom že mojega okupirala za še kakšno novo oporo.Ma ni mi pomoči Very Happy_________________LP
E.
geisha

Pozdravljene par mojih.Nekatere so letos lepe druge nekoliko manj kot lani.Mogoče je krivo to,da sem bila močno okupirana z drugimi stvarmi.Sicer pa niti sama ne vem kaj se je dogajalo,tiste bolj slabe se sedaj popravljajo.

Ko bi le vse bile kot Chipendale

Cecile Bruner in še nekatere mi je spodnji štuk pojedel srnjak

Tudi Crimson Glory nima letos skoraj nič cvetov

No vsaj Scipion Chocet je soldina

James Galwey tudi

Crown p. Margareta je lepa ampak se pa ne zgane nikamor.

William M.me še nikoli ni razočaral.

Tudi Gipsy Boy ne

Vltava in Perenial b.tudi te je imel srnjak za zajtrk.

Lincoln Burbonka

Eyes for you je tudi solidna.

Malo panorame

in še malo

Baron Girod...letos zelo lep

Abraham Darby ima ogromne cvetove

Če bo še kaj lepega pa vam drugič pokažem
Laughing_________________LP
E.
Odgovori