Citiram: |
tinko:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stara postaja: No, pa smo dočakali, če ne ravno na VN, pa vsaj petdeseti dan ![]() Vrtnice pa so krasne, čestitke za potrpljenje in ljubezen, da sta zrasli v take lepotice. lp |
Garden-ja: Tale cvet je krasen, precej podoben mami. Kakšen je pa vonj? Kaj pa ti, kje hodiš? |
orhy: stara postaja je napisal/a: No, pa smo dočakali,..... ![]() Menda so se morale prej vrtnice razcvetet ![]() |
Poezija: Bravo Tinko, dobil si lepo darilo za potrpežljivost. Zanima me ali si ti kaj posebej tretiral proti boleznim? |
tinko: Lani sem jo tretiral le s kozjim mlekom, letos preventivno z enim bio pripravkom. Vonj je pa pekoč...... Se hecam. V nos sem posrkal mravljo, potem je peklo ko ![]() Ima vonj, bolje ga bom ocenil, ko se cvet še malo odpre. |
tinko: Cvet ima med 67 in 77 cvetnih lističev, vonj je nežen. |
Poezija: Odlično opravljeno Tinko |
tinko: Vonj še najbolj spominja na ciklamo. Prva vrtnica se kar noče odpreti, medtem, ko ima druga trenutno odprtih devet cvetov. |
bobolino sladko je moralo biti hrepenenje, ko si čakal na odpirajoč se cvet.. |
Garden-ja: Tinko, nam boš pokazal še sliko cele rastline? |
tinko: ografiram vse faze razvoja in bom posredoval fotografije. Rastlini sta visoki 80 cm, lani sem pustil po 3 stebla na vsaki rastlini in jih nisem nič krajšal. Ne vem, kaj je s prvo, ker še ni odprla popkov, medtem, ko druga bujno cveti. |
Garden-ja: Mogoče je samo poznejša. Boš javil, kako gre. |