Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kos - Turdus merula

Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Pa menda se kosi (občasno) odselijo, kosovke pa ne._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Kar tam naj ostanejo, da mi ne bodo borovnic in šmarnih hrušic kradli ...
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Komaj sedaj sem ugotovila, da sem se zmotila. Tisto na strehi niso kosi, ampak škorci. V tem obdobju zelo radi posedajo na električnih žicah in jih je veliko.
Life is like a game ... play it ...

Slika
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Danilo sem videla, da si komentiral mojo fotko od ptičev in pol si zbrisal komentar, pa ne vem zakaj.

Ker sem imela dilemo, ali so na fotki kosi ali škorci, sem poslala fotko na DOPPS in rekli so mi, da so tisto škorci. In jaz jim verjamem.
Life is like a game ... play it ...

Slika
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Seasmoon, komentar sem zbrisal, ker sem ob svoji objavi opazil, da si že sama malo pred mano napisala, da ne gre za kose.
Odgovori