Chemtraili onesnažujejo naše nebo in zemljo
-
-
- Kraj: Rimske Toplice
Aye-Aye je napisal/a: |
hmm, kaj je to kritično razmišljanje? ker kot opažam, sploh nista prebrala napisanega, ali pač? Ne rabimo kritičnega razmišljanja, pač pa razmišljat s svojo glavo, tega pa manjka ja. In kdo zdaj tu z nami manipulira, saj ne najdemo tega v navadnih novicah medijih, ne, ker ti pa z nami manipulirajo. |
Glej, neka spletna stran, kjer piše, da nano deci, ki prodirajo v celice (kar je res, seveda, saj so nano velikosti, ampak, takih delcev producira sveča, ki gori, tudi kolikor hošeč, pa se je najbrž ne bojiš), hkrati platforme (joj, kako fino se sliši, lepo slovensko bi bilo podlaga, recimo) za razmnoževanje gliv. Te pač niso in ne morejo biti nano velikosti, ker je vsak mitohondrij v njih, imajo jih pa na stotine, velik vsaj 1mikrometer, torej posledično ne morejo naseljevati delcev, ki so nekja stotisočkrat manjši od njih. Po tej logiki mi naslejujemo zrnce peska, če slučajno stojimo na njem. Itd,.....
Nisem brala vsega, ker je moljega časa pač škoda in ker enako ne berem drugih medijev.
Imam pa lastno glavo, s, seveda, precej omejenim znanjem naravoslovja, drugega še bolj. In menim, da pač razmišljam kritično, kar zame pomeni, da z zdravorazumskim (zdrava pamet je sopomenka) pogledom na svet pač ne morem verjeti takim zgodbam.
Konec koncev se seveda lahko motim, saj so včasih tudi zelo cenjeni znanstveniki svojega časa verjeli, recimo, da Sonce kroži okoli Zemlje, pa, da je atom najmanjši delec, pa, da se lastnosti dedujejo prek beljakovin, pa.....ne bi jaz imela napačnega pogleda na neko reč, kot so te črte po nebu.
Vsak po svoje pač, ne moti me, če drugi verjamejo, moti pa me, če me prepričujejo brez znanstvenih argumentov. Tako pač naravoslovci funkcioniramo.
-
Si se pa zapičila ravno v nano delce, tukaj je verjetno še premalo znanega, kako to vpliva na naše zdravje. Vemo pa kako aluminij vpliva na našo zemljo in zakisanje le te ter posledično na rast rastlin a ne, bomo pač kmalu samo še borovnice in brusnice gojili, pa vse hortenzije bodo modre.
Pravzaprav govorim o tem, da tega sploh več ne skrivajo, saj to delajo za dobro ljudi in planeta, proti globanemu segrevanju.
Pravzaprav govorim o tem, da tega sploh več ne skrivajo, saj to delajo za dobro ljudi in planeta, proti globanemu segrevanju.
-
Hja, mislim da nam tako hitro tudi ne bodo zastrupili planeta s tem aluminijem? Verjetno da z zdravstvenega stališča pade na zemljo precej več strupenih izpustov od take količine avionov v zraku.
Temu se glede na tehnološki napredek enostavno ne da več izognit, s tem bomo pa hočeš-nočeš pač morali preživeti. Tako kot vso zemeljsko zgodovino doslej, bodo tudi poslej lahko preživeli le osebki, ki se bodo temu prilagodili - in to velja tudi za nas ljudi. Močnejši in bolj prilagojeni bodo imeli več možnosti. Sicer žalostno, ampak tako najbrž je. Narava pač dela selekcijo venomer.
Pa ne da bi si jaz ne želela čistejše in bolj zdravo okolje zase in za naše zanamce, le realnost je na žalost drugačna._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Temu se glede na tehnološki napredek enostavno ne da več izognit, s tem bomo pa hočeš-nočeš pač morali preživeti. Tako kot vso zemeljsko zgodovino doslej, bodo tudi poslej lahko preživeli le osebki, ki se bodo temu prilagodili - in to velja tudi za nas ljudi. Močnejši in bolj prilagojeni bodo imeli več možnosti. Sicer žalostno, ampak tako najbrž je. Narava pač dela selekcijo venomer.
Pa ne da bi si jaz ne želela čistejše in bolj zdravo okolje zase in za naše zanamce, le realnost je na žalost drugačna._________________Živeti na podeželju je najlepše!
-
Jaz se pa strinjam z A-A. Meni se pa zdi, da je naivnost in to, da nas nič briga, razen nas samih v našem malem mikrokozmosu, daleč najhujši del našega življenja. In menim, da se aluminiju in bariju in kloridom in siliciju in svincu in ostalim strupom, ki direktno iz letal dol pršijo čisto komot izognemo, če bi uporabljali zdravo pamet, pa bi nas to brigalo in bi zahtevali, naj s tem nehajo. Pa ne ukrenemo nič. Raje se slepimo s tem, da so tisti, ki nas na to opozarjajo butli. POsmehujemo se iz njih, ker je to lažje kot prebrat reči, ki se nas tičejo. To je uradno priznan program. NI nekaj kar bi kdorkoli skrival. To Slovenija uradno in zakonsko dopušča, da nato letala vozijo s tem tovorom, ki ga spuščajo dol čez naše kraje. Seveda pod pretvezo raziskovanja vremena. NI to nič skritega in skrivnostnega. Le da zmanjšujejo pomembnost tega, kaj to pomeni za zdravje ljudi, na katerih to pade dol. Kako boste svojo lastno zelenjavo pridelovali, ne da bi bila zelo zelo strupena? Kako boste potem pogledali vnukom, otrokom v oči in rekli, nič nisem naredil, ker me ni brigalo, raje sem se norca delal iz tistih, ki jih pa je skrbelo, pa so želeli nekaj napravit? Kaj boste rekli, zakaj ste dobili avtouimune bolezni ali bolezni, kjer se celice narobe razmnožujejo, ker jih je en strup enkrat malo pokvaril, ap se zdaj narobe copy-pastajo?? No, jaz tega ne razumem niti malo. Te oholosti in sprejemanja vsega, češ da je tako usojeno. Ni. Mi smo tisti, ki to dopuščamo s svojo zagledanostjo samo vase in brezbrižnostjo do sveta in soljudi, celo z brezbrižnostjo do svojih otrok in vnukov. Pa v končni fazi tudi do sebe. Kdo vam jamči, da od vsega, kar so na vas in ob vas iz teh ali onih virov spustili ne bo ogrozilo zdravja zelo zelo zelo? Mislim da takrat ne bo nihče več rekel, saj se nisem mogel izognit, ampak bo razmišljal samo še kako preživet. Zakaj nam je sploh to treba, igrat tako rusko suleto? Zakaj nas ne briga?!
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Lana, ne da bi me ne brigalo. Le do uradnih dokazov o tem še nisem prišla. Po medmrežju in elektronski pošti pa kroži toliko informacij, nepopolnih informacij in dezinformacij, da jih je brez poglobljenega študija težko ločiti. Obstaja kje uradno dokazilo, ki bi vsaj nakazovalo na poskuse z vremenom pri nas?
Zato sem tudi najprej informacijo poiskala pri naših vremenarjih. Da je možno na ta način vplivati na vreme vem, saj so na ta način zagotovili primerno vreme v Pekingu za časa olimpiade, da bi pa nad našim ozemljem namensko izvajali vremenske poskuse se mi je zdelo manj verjetno. Res pa je, da nazdvočna (in tudi druga) letala pri svojih preletih izpuščajo snovi, ki okolju ne koristijo. Ne namensko in načrtno ampak kot stranski učinek. Enako, kot izpusti iz naših avtomobilov.
Tehnični napredek in gonja za dobičkom zahtevata kar hud davek tudi na drugih področjih zdravja (depresije in druge psihične težave, večja dovzetnost za bolezni nasploh). Pa smo ga pripravljeni ali sposobni zavreti? Sama pri tem vedno pomislim, čemu bi se bila pripravljena odreči na ta račun. Mislim, da bi to nujno morali biti sestavni del vsake podobne ekološke akcije. Ampak, ker množica prisega na udobje in pograbi vsak napredek in "napredek", ravno velikega upanja nimam.
Zato sem tudi najprej informacijo poiskala pri naših vremenarjih. Da je možno na ta način vplivati na vreme vem, saj so na ta način zagotovili primerno vreme v Pekingu za časa olimpiade, da bi pa nad našim ozemljem namensko izvajali vremenske poskuse se mi je zdelo manj verjetno. Res pa je, da nazdvočna (in tudi druga) letala pri svojih preletih izpuščajo snovi, ki okolju ne koristijo. Ne namensko in načrtno ampak kot stranski učinek. Enako, kot izpusti iz naših avtomobilov.
Tehnični napredek in gonja za dobičkom zahtevata kar hud davek tudi na drugih področjih zdravja (depresije in druge psihične težave, večja dovzetnost za bolezni nasploh). Pa smo ga pripravljeni ali sposobni zavreti? Sama pri tem vedno pomislim, čemu bi se bila pripravljena odreči na ta račun. Mislim, da bi to nujno morali biti sestavni del vsake podobne ekološke akcije. Ampak, ker množica prisega na udobje in pograbi vsak napredek in "napredek", ravno velikega upanja nimam.
-
Zelo dobro razmišljanje, muha. Predvsem to, ali smo se pripravljeni odreči udobju za manjši učinek na okolje. Jaz se o tem sprašujem, ko gre za elektriko - bom kakšno uro manj na računalniku, da pokurijo manj premoga za tisto elektriko? Na ta način....
Itak se pa strinjam, da dsmo ljudje preveč pasivni, ali pa mogoče, da smo zelo težko z vsem na tekočem, ker se na toliko področjih dogaja toliko narobe stvari, da vsega ne moreš spremljati. Zato pa vsak spremlja, kar ga bolj zanima (eni družboslovne, eni naravoslovne teme), pa tam poskuša kaj spremeniti, podpirati... Eni pa pač ne. Pa se lahko na tiste jezimo, ampak to so osebne karakteristike, težko je to spremeniti, sploh če se do pomembnih in ključnih dejstev moraš sam težko prebiti, na prvi pogled je pa vse lepo in prav...
Itak se pa strinjam, da dsmo ljudje preveč pasivni, ali pa mogoče, da smo zelo težko z vsem na tekočem, ker se na toliko področjih dogaja toliko narobe stvari, da vsega ne moreš spremljati. Zato pa vsak spremlja, kar ga bolj zanima (eni družboslovne, eni naravoslovne teme), pa tam poskuša kaj spremeniti, podpirati... Eni pa pač ne. Pa se lahko na tiste jezimo, ampak to so osebne karakteristike, težko je to spremeniti, sploh če se do pomembnih in ključnih dejstev moraš sam težko prebiti, na prvi pogled je pa vse lepo in prav...
-
muha je napisal/a: |
Lana, ne da bi me ne brigalo. Le do uradnih dokazov o tem še nisem prišla. Po medmrežju in elektronski pošti pa kroži toliko informacij, nepopolnih informacij in dezinformacij, da jih je brez poglobljenega študija težko ločiti. Obstaja kje uradno dokazilo, ki bi vsaj nakazovalo na poskuse z vremenom pri nas? Zato sem tudi najprej informacijo poiskala pri naših vremenarjih. Da je možno na ta način vplivati na vreme vem, saj so na ta način zagotovili primerno vreme v Pekingu za časa olimpiade, da bi pa nad našim ozemljem namensko izvajali vremenske poskuse se mi je zdelo manj verjetno. Res pa je, da nazdvočna (in tudi druga) letala pri svojih preletih izpuščajo snovi, ki okolju ne koristijo. Ne namensko in načrtno ampak kot stranski učinek. Enako, kot izpusti iz naših avtomobilov. Tehnični napredek in gonja za dobičkom zahtevata kar hud davek tudi na drugih področjih zdravja (depresije in druge psihične težave, večja dovzetnost za bolezni nasploh). Pa smo ga pripravljeni ali sposobni zavreti? Sama pri tem vedno pomislim, čemu bi se bila pripravljena odreči na ta račun. Mislim, da bi to nujno morali biti sestavni del vsake podobne ekološke akcije. Ampak, ker množica prisega na udobje in pograbi vsak napredek in "napredek", ravno velikega upanja nimam. |
Se strinjam s teboj skoraj v vsem in meni ne bi bilo težko se odpovedat marsičemu modernemu, kot mi ni težko nosit drva in kurit na roke vsak dan, če razumeš. Marsikdo bi pa umrl, če bi se malo udobju odpovedal, res je.
Kar se tiče tega, da smo v natu, je menda vsem jasno, ni treba dokazovat. Čim smo v natu, damo komplet natu proste roke, da preletava naše ozemlje kolikor hoče, to spada v ta sporazum članstva. Če ti je jasno, da je nato delal nad lastnim ozemljem poskuse z radioaktivnim sevanjem, tam nad Atlanto nad enim blokovskim naseljem že leta 1950, se pravi so zelo predrzni in nič jih ne brigajo ljudje, ti mora biti še toliko bolj jasno, da te uradne poskuse s spreminjanjem vremena dela povsod, kjer ima svoje baze. IN eno ima prav blizu tu v Italiji. Da dela te poskuse pa jasno in glasno tudi povedo, saj so kao z namenom reševanja njihovih kmetov in ljudi pred ujmami. Njihova letala komot vidiš s prostim očesom mnogokrat nad svojo glavo, če si le dovolj pozoren. Skratka, poskusi z vremenom se izvajajo nad Evropo. Nad Slovenijo. Saj nismo taki butli, da tega ne bi opazili. Samo v nebo je treba gledat. Ker ko vidiš 40x debelejšo in 40x višjo črto kot bi morala bit in to v obliki kvadra, je to nemogoče naraven pojav. Saj nisem iz marsa padla no, živim sredi divjine, pa tega prej še nikdar nisem videla - pa sem na svoje oči videla vse sorte reči, od medveda naprej. Ta medved je pa mnogo bolj nevaren, kot naši notranjski iz mesa in krvi. Ne raztrga ti samo roke, kot je naš lokalni medved prejšnji teden enemu gobarju, ampak ti raztrga atome, elektrone v tvojem telesu, da slej ko prej komot zboliš. Ni to skrivnost, da to delajo, to američani jasno in glasno priznajo. Le da pravijo, da to ni škodljivo. IN evropejci to dovoljujemo na svojem ozemlju. Verjamem pa da se sliši kot znastvena fantastika. Tako grozljivo je to. Pa ni. Realnost je. Kruta in zelo škodljiva. Žal.
-
greeny je napisal/a: |
Zelo dobro razmišljanje, muha. Predvsem to, ali smo se pripravljeni odreči udobju za manjši učinek na okolje. Jaz se o tem sprašujem, ko gre za elektriko - bom kakšno uro manj na računalniku, da pokurijo manj premoga za tisto elektriko? Na ta način.... Itak se pa strinjam, da dsmo ljudje preveč pasivni, ali pa mogoče, da smo zelo težko z vsem na tekočem, ker se na toliko področjih dogaja toliko narobe stvari, da vsega ne moreš spremljati. Zato pa vsak spremlja, kar ga bolj zanima (eni družboslovne, eni naravoslovne teme), pa tam poskuša kaj spremeniti, podpirati... Eni pa pač ne. Pa se lahko na tiste jezimo, ampak to so osebne karakteristike, težko je to spremeniti, sploh če se do pomembnih in ključnih dejstev moraš sam težko prebiti, na prvi pogled je pa vse lepo in prav... |
Ja, saj to vem, pa se strinjam, ampak vseeno me žalostijo vsa ta dejstva. Saj razumeš....
-
Amerika priznala chemtraile. Evo, članka na temo, ko ste spraševali, kje uradno piše, da je to res uraden program:
http://naturalsociety.com/us-government-commits-chemical-assault-citizens/
http://naturalsociety.com/us-government-commits-chemical-assault-citizens/