Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mme. Scipion Cochet

Moderator: Melona

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Cochetov je bilo več, kolikor se spomnim najmanj tri generacije, in te vrtnice so plod različnih Cochetov.

Bomo pozorne in poskusile ugotoviti kateri je najbolj podobna. Bodimo pozorne na te opisane bele robove, jaz jih razumem kot rob tipa Baron Girod de l'Ain. Lahko pa so tudi manj opazni saj vrtnica ni tako zelo temna.

Zaenkrat se mi zdi najbolj podobna Philemon Cochet._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Evo mojo MME.SCIPION C.res je neverjetno podobna MIP po barvi,obliki cveta,mogoče malo drugačen vonj vsaj pri meni.Bravo Poezija

Laughing_________________LP
E.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Ma, ne vem čigava je Rolling Eyes ,ampak je res zelo podobna MIP,čisto mogoče je,da je njen sejanec,bomo pa videli v bodoče, ali bo šla bolj v višino,kot MIP,ali bo ostala bolj nizka -mogoče bi bilo dobro, da se oglasi kdo, ki jo ima že več časa Smile
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Geisha, vidim na tvoji čisto rahel bel rob na koncu cvetnega lista ali se mi to samo zdi?

A nismo te sorte kupovale, ker nam jo je nekdo pokazal na sliki in je bila slika fenomenalna?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ja prav si vidla sem preverila še ostale slike.Ima rahlo svetlejši rob.Tudi moja je Petrovičeva vendar sem jo nabavila spomladi pri IreniKK,ker sem jo jeseni spregledala.Se je že lepo razrasla,vendar zaenkrat ni pognala še nobene doljše šibe.Nam preostane samo potrpljenje,da vidimo lalo se bo obnašala._________________LP
E.
Odgovori