KLEPET OB KAVICI na Livadi, torek, 3. 12. 2024
-
- Kraj: Rimske Toplice
Re: KLEPET OB KAVICI na Livadi, torek, 3. 12. 2024
O, super, veseli te bomo. Ker potem te tja do toplih pomladnih dni ne bomo videli, menim.
-
- Kraj: Domžale
Me mika, da bi prišel pogledat, ampak ne vem, če se bom uspel psihično dovolj pripravit za vožnjo v Ljubljano.
Saj je lepa lokacija, ampak med tednom po službi se tja vozit ...
Prejšnji torek sem bil naročen pri zobozdravniku za Bežigradom ob 15:30 in je bila katastrofa na cesti.
Vmes sem enkrat obtičal v večjem križišču, potem imel skoraj karambol, ko je en čićo s kombijem neprevidno menjal pas.
Skratka norišnica, zabasane ceste do amena, pa povsod neke zapore in dela na cesti ...
"Lublana je bulana!"
Saj je lepa lokacija, ampak med tednom po službi se tja vozit ...
Prejšnji torek sem bil naročen pri zobozdravniku za Bežigradom ob 15:30 in je bila katastrofa na cesti.
Vmes sem enkrat obtičal v večjem križišču, potem imel skoraj karambol, ko je en čićo s kombijem neprevidno menjal pas.
Skratka norišnica, zabasane ceste do amena, pa povsod neke zapore in dela na cesti ...
"Lublana je bulana!"
-
- Kraj: Radegunda, Golte
AB, se zelo strinjam. Meni je pot v Ljubljano vsakič prava nočna mora, sploh pa decembra.
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Rimske Toplice
A to, da je gneča na cesti, še ni opravičljiv razlog za neudeležbo na gartlcklepetu.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Mene tokrat ne bo. Imela sem laserski poseg na očesu, pa bom raje počakala na naslednje srečanje. Imejte se lepo.
- Lpmami
- Kontakt:
Ti pa dobro okrevaj, Plamenka!
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Plamenka: opravičena Pazi na učke.
- Lpmami
- Kontakt:
Živjo - kje ste vsi? A še kar zasedate v Livadi?
Midve z Muho sva prišli zelo zgodaj, ker sva tudi odšli zelo zgodaj: do doma imam kar daleč, pa vijugaste ceste v zadnjem koncu, pa se mi zaradi slabih oči ne zdi več varno voziti ponoči. Hvaležna za uvidevnost, da smo ta srečanja prestavili na zgodnejšo uro, ko je še dan.
In sva se najprej naklepetali midve, v avtu in potem sami za mizo, potem se nas je (do najinega odhoda) nakapljalo za eno lepo komorno zasedbo. Ravno prav za izmenjavo nekaj osebnih novic, gajbic jabolk, domačih droži (hribovskih in marostarskih ), pokušino fermentiranega česna in še česa.
Bilo e kratko pa sladko
Letos smo se menda tu srečali zadnjič, nasvidenje v 2025!
Midve z Muho sva prišli zelo zgodaj, ker sva tudi odšli zelo zgodaj: do doma imam kar daleč, pa vijugaste ceste v zadnjem koncu, pa se mi zaradi slabih oči ne zdi več varno voziti ponoči. Hvaležna za uvidevnost, da smo ta srečanja prestavili na zgodnejšo uro, ko je še dan.
In sva se najprej naklepetali midve, v avtu in potem sami za mizo, potem se nas je (do najinega odhoda) nakapljalo za eno lepo komorno zasedbo. Ravno prav za izmenjavo nekaj osebnih novic, gajbic jabolk, domačih droži (hribovskih in marostarskih ), pokušino fermentiranega česna in še česa.
Bilo e kratko pa sladko
Letos smo se menda tu srečali zadnjič, nasvidenje v 2025!
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Pravi balzam za dušo vas spet malo videti in poklepetati z vami .
Beki, hvala za prevoz! Me veseli, da nisi zamudila zaradi mene, me je kar skrbelo. Želim ti vso srečo in ne pozabi nam sporočiti!
Beki, hvala za prevoz! Me veseli, da nisi zamudila zaradi mene, me je kar skrbelo. Želim ti vso srečo in ne pozabi nam sporočiti!
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)