Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Wooly Blue Jay
Samo da ne bo pri rastlinah v naslednjih generacijah 'neprijetnih' presenečenj!
Sorta namreč še zdaleč ni stabilna, in kolikor sem sledila tej sorti po tujih forumih, se pojavljajo vse možne kombinacije barv plodov, le velikost je nekako konstantna. Videla sem tudi že rumene različice, ki niso prav nič kosmate! _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Sorta namreč še zdaleč ni stabilna, in kolikor sem sledila tej sorti po tujih forumih, se pojavljajo vse možne kombinacije barv plodov, le velikost je nekako konstantna. Videla sem tudi že rumene različice, ki niso prav nič kosmate! _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
- lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Takle je zdaj moj volnasti lepotec. S svojo barvo in dlakavostjo lepo izstopa na gredi. Slikala sem, žal, ob premalo svetlobe. Listi se malo vihajo, pa ne vem, če je to za to sorto normalno. Je pa videti povsem zdrav, čvrst, lepo raste in cveti. Ne puščam ga na preveč na široko, da ne bo na gredi preveč gošče._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje