Stran 2 od 2
Objavljeno: Ne Okt 13, 2013 9:48 am
Napisal/-a metuljc
Tujon se topi predvsem v alkoholu, najbrž malo tudi v mlečnih maščobah (ker so pač nepolarne). Mnogo boljši okus ima žajbelj na mleku (z malo medu), ampak, za grgranje se uporablja žajbelj, kuhan na vodi, pa vsaj 3 liste za dober deci vode le daj. Če žajblja nimaš dopvolj, sporoči, dobiš šope(ek).
Objavljeno: Ne Okt 13, 2013 10:10 am
Napisal/-a muha
Nekaj linkov o pripravi čajev:
http://www.las-pogorje.si/apl/doc/0AB13CFF.pdf - Monika in Tomaž Mulej
http://www.las-pogorje.si/apl/doc/2E65E17F.pdf - zapiski iz predavanj Kukman, Majes (pozor: zapisano malo po domače )
Objavljeno: Ne Okt 13, 2013 12:05 pm
Napisal/-a greeny
Hvala obema. Muha, tisti zapiski so res malce bolj tako tako , ampak se skoraj vse razume in je zelo zanimivo.
Danes je dejansko že bolje, pa bom vseeno še grgral. Imam ravno še tri listke s potaknjencev, tako da bo.
Objavljeno: Ne Okt 13, 2013 12:54 pm
Napisal/-a muha
Če koga zanima in če pozna sistem nakupa s kuponi: ravnokar sem pri brskanju po internetu našla, da se pri "1 na dan" dobi kupon za 50 % popust za knjigo Priročnik samostanskega zdravilstva, iz katere sem potegnila podatke v uvodnem prispevku.