Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sokovnik - specialna posoda
Plamenka, na indukcijsko ploščo lahko daš vso posodo, katera nima nič aluminija. torej železne, inoks in ob nakupu vzami seboj magnet, če ti ne veljajo stare posode. to, da ob nabavi indukcijske plošče zamenjaš vso posodo je prodajni trik. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Voda, tole pa najbrž ne bo držalo, na prvi sliki se lepo vidi, da so luknjice tudi ob strani, posoda pa izgleda tudi kar globoka, vsaj če sodim po osrednjem delu.
Za tiste parkrat, ko se kuha sok, je po moje tale "fičo" čisto dovolj dober, z njim prideš ravno tako daleč kot z dražjim Mercedesom .
Jaz imam že ogromno let enega emajliranega iz Emo Celje, pa mi še vedno odlično služi, saj so v bistvu vsi narejeni po istem kopitu._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Za tiste parkrat, ko se kuha sok, je po moje tale "fičo" čisto dovolj dober, z njim prideš ravno tako daleč kot z dražjim Mercedesom .
Jaz imam že ogromno let enega emajliranega iz Emo Celje, pa mi še vedno odlično služi, saj so v bistvu vsi narejeni po istem kopitu._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Marijav popolnoma prav imaš, sem že ugotovila. tudi jaz imam tega Emo-Celje in funkcionira ko grom. gumico pri cejenju sem 2x zamenjala (cev-guma za plin). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Tudi moj je od emo celje. Mama ga je prevzela od svoje mame in zdaj ga imam jaz. Je pa star najmanj 40 let .
Menjati je bilo potrebno samo cevko za iztok.
Princip je zgleda pri vseh isti. Poglej samo koliko prostornine ima mrezasta posoda in kako gosto so luknjice. Najbrz pa so vsi lazji od tega emo mamuta.
http://museums.si/sl/collection/object/7015/emo-celje-sokovnik
Vse tri imamo muzejski primerek _________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Menjati je bilo potrebno samo cevko za iztok.
Princip je zgleda pri vseh isti. Poglej samo koliko prostornine ima mrezasta posoda in kako gosto so luknjice. Najbrz pa so vsi lazji od tega emo mamuta.
http://museums.si/sl/collection/object/7015/emo-celje-sokovnik
Vse tri imamo muzejski primerek _________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost