Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Gozdni med

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tudi jaz bi prosila za kozarec._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ferdo36, hvala Very Happy

Babaco: si boš ti zapisoval naše želje za dostavo na srečanje? Muha: 3, Garden-ja 4, bobolino 1. Verjetno jih bo tudi kaj po ZS.
Nazadnje urejal/a muha 28 Sep 2013 20:59; skupaj popravljeno 1 krat
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Oho Ferdo 36, to bi pa šlo, da boš za poštarja.
Za poštnino se bova pa že zmenila. Wink Cool
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz bi naročila 1 kozarec.
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Babaco, za kreme rabim deviški vosek. Ga imaš ali veš kje ga kupit?

Irena
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Odlično
Ferdo36, hvala.

Tudi jaz potrebujem deviški vosek. Če ga imaš, bi ga tudi jaz vzela ene 100g._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Ja, pri vosku sem ga pa malo pihnil, saj sem vsega stopil skupaj.
Ne vem, kje bi se dobil deviški vosek, pravega z satja divje gradnje je zelo malo.
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Tudi jaz deviški vosek iz gradilnikov topim skupaj s starimi sati.Ne vem zakaj deviški,ko pa je vosek za satnice popolnoma čist.Lahko pa vprašam v čebelarski trgovini na Vrhniki.Vosek za satnice je topljen in razkužen pri 120 st.C._________________Narava vse povrne!
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Jaz sem verjetno uporabila napačen izraz. Ko ga kupujem, je pod deviški mišljen nerefiniran, je rumene barve, tisti drugi prečiščen pa je bel.
Kako ga pa pridobivajo pa ne vem. Mi razložita razliko med voskom iz gradilnikov in tem v starem satovju?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

A to potem misliš na satno osnovo?_________________Iščem zanimive sadne vrste...
Odgovori