Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Posodice za kreme

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Gringota že poznaš, je samo nick spremenil. Naš Koprčan, ki organizira vsa primorska srečanja v Kanavi.
Je želel menjat nick tako da je zdaj Gringo.
Saj res, Gringo, kdaj se bomo spet dobili? Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
lana

Odgovor Napisal/-a lana »

Garden-ja je napisal/a:
Gringota že poznaš, je samo nick spremenil. Naš Koprčan, ki organizira vsa primorska srečanja v Kanavi.
Je želel menjat nick tako da je zdaj Gringo.
Saj res, Gringo, kdaj se bomo spet dobili? Wink

Aha, mislim da vem kdo je. Res bi se lahko kdaj dobili.
V Postojni imajo glažke v Primožu (vrtnarija) in tudi v kmetijski zadrugi. Cena je tudi tam nekje, od 0,40eur naprej odvisno od velikosti in oblike. Imajo tudi prav specialne oblike, da lahko uporabiš za darila. Tudi mini stekleničke in večje steklenice. Kozarčki so najmanjši čisto mali, pol deci mogoče ali manj, imajo pa tudi večje in še večje.... Tako da izbire je dosti. Po moje imaste tudi v Kp. kako kmetijsko zadrugo, je za pogledat.
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

Sem dobil iskano stvar.
2cm steklene kozarčke. Smile Super so.

Primorskoe srečanje pa bi predlagal, da tokrat organizira Gaden-ja ali Nadina. Smile
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Garden-ja je predzadnje.
Kje si jih pa kupil?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori