MarijaV

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

MarijaV, prosila bi te za eno kutino, jo imam tako rada na omari in jo voham daleč v jesen.
Kaj ti prinesem v zameno?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Garden-ja dobiš. Imam ponovno kutino polno plodov, na zalogi pa še lansko marmelado Wink . Seveda dobiš, jih bom prinesla kar dosti, mogoče jim bo še manjkalo malo do prave zrelosti, bodo pa imele več pekti Wink na_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

MarijaV, hvala. Po pravici povedano se sploh ne spomnim več, kakšen okus ima, kadarkoli sem jo dobila, sem jo imela v kuhinji in jo vohala, potem je bila pa verjetno že neprimerna za uživanje._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

MARIJAV, kakšno kutino prosim tudi zame. Če še ni zrela, nič hudega. Doma smo jih v letih, kadar drugo sadje ni rodilo kaj prida, medili tja do novega leta kar na okenskih policah. Mnjam, kako so pasale. Ostalo je šlo pa v marmelade, namesto današnjega želina Wink

Bi ti v menjavi prišlo kaj prav iz moje ponudbe? Ali pa je kaj drugega, kar si želiš in nisem dala v ponudbo, bi se pa dalo dobit?
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Marija, če bo še na voljo kaka kutina, bi se resnično priporočila zanjo, tudi meni namreč božansko dišijo. V primeru, da ne bom mogla priti, bi jo lahko morda predala kar dašabini? Very Happy_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
MARIJAV

Prinesem, prinesem kutine, sem vesela če komu pridejo prav. Mi vsako jesen delamo z njimi kot p......a z bučo Wink . Jih ne folgamo pojest, tako da jih brez problema razdam._________________Živeti na podeželju je najlepše!
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Tudi jaz jih bom nekaj uzela.Hvala
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Zdravo Marijav! Sem ti pisala že v temo pajkovka, pa mislim, da nisi videla. Če bi bi mi sigurno odgovorila. Prosila sem te, če imaš mogoče kaj semena in, če samo pri nas ne prezimi. Lep pozdrav! Darja
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

MarijaV če ti boj kaj ostalo kutin, bi tudi jaz kakšno.
Prinesem ti peteršilj.

Irena
MARIJAV

Irena, kutine dobiš, ni problema.
Venus, odgovorila sem ti v temi pajkovk.
Se vidimo._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”