Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Tagetes - žametnica

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Joj, kje sem bila jaz do zdaj, da sem tole spregledala Crying or Very sad ! Figula, ali se lahko javim za par semen. Mogoče na naslednji klepetalnici?_________________naredimo svet lepši
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Seveda brbr, zmenjeno Smile
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Jaz bi tudi pristavila svoj piskrcek Embarassed Embarassed
figula

... že pišem Smile
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

meni je že včeraj Figula podarila nekaj minut pogovara in semena. posadila bom zraven Cinijinega Žveplenca in kumare, saj se slednje tudi plazijo, a verjetno jima bo potrebno usmerjanje. prav zanimiv poskus bo ta žametnica. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
brbr

Figula, hvala.
Razmišljam pa, da je potrebno sadike tagetesa vzgojiti dosti prej. Tako, da so ob sajenju fižola, v začetku maja, že konkretne rastline in ni bojazni, da jih fižol preraste. Kaj pravite?_________________naredimo svet lepši
figula

brbr, prav razmišljaš .... in tako nam bo prostor za vzgojo sadik napolnila še ena vrsta ... joj, kam bi del ?? Cool
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

brbr je napisal/a:
Figula, hvala.
Razmišljam pa, da je potrebno sadike tagetesa vzgojiti dosti prej. Tako, da so ob sajenju fižola, v začetku maja, že konkretne rastline in ni bojazni, da jih fižol preraste. Kaj pravite?

Že računam na to. Sejala jih bom takrat, kot paradižnik - sredi marca.
brbr

Če bo šlo tako naprej - vedno več rastlin sejanih in predvzgajanih v notranjosti - potem pri nas od marca do maja ne bo mogoč dostop do dnevnega WCja Embarassed ..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Klasične tagete so mi uspele tudi v zimskem sejanju , so pa rabile do vznika kar nekaj časa. Brbr, ti bi jih po vzniku na toplem najbrž lahko premaknila kar v toplo gredo?
Odgovori