Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

SLOVARČEK FARMAKOLOŠKIH IZRAZOV

greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Sanjarka Ana, ravno to knjigo sem si sposodil in res je vsa vsebina objavljena, super! Tako bo zmeraj pri roki, pa še prepisovat mi ni treba na forum Smile . Sem pa to knjigo večinoma pred časom prebral in se kar vsede, je lepo napisano.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Aha, potem jaz te knjige, greeny, ne potrebujem, ker imam vse 3.
Stric Marč

Odgovor Napisal/-a Stric Marč »

Seznam izrazov, ki se uporablja pri zdravilnih zeliščih, pozdravljam. Antimikotik ( fungicid) uporablja tako Majes kot tudi Ivan Lesinger. Res ne gre za sopomenki, pač pa za konkretizacijo. Antimikotik je sredstvo za unčevanje gliv, glivic) na spošno. Fungicid pa za uničevanje gliv ( plesni) v fitopatologiji.
Odgovori