Vodič: Kako se znebiti reklam

MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ponorela bom zaradi navpične reklame za ece, Reno itd, ki se mi ob vsakem premiku miške postavi čez sredino ekrana tako, da mi skoraj onemogoča branje prispevkov. Reklama nima x za preskok, zgine in pride ko ji paše. <in se kar naprej ponavlja. IMam Windovse 8, sama sem dokaj nespretna za razne nastavitve, sina pa nimam pri roki, da bi mi pomagal pri tem.
KO V REKLAMI zgine firma, ki jo reklamirajo, se v sliki prikazuje travnato polje z rožicami grrrrrrrr
Pri drugih stvareh (npr. <novice, KULINARIKA, TEGA NI_________________Živeti na podeželju je najlepše!
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Pri meni enako, pa sem na androidu. Ne morem pisat normalno, tipkat po ekranu, odpirat tem....včasih pa reklame ni. Sicer je jaz ne vidim v celoti, le kocka z vprašajem je, a onemogoča celoten zaslon._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Mene pa zanima, če je kdo od moderatorjev poklical in razložil, da je tak način podajanja reklame (čez celo sredino zaslona) nevzdržen.
Naj bodo nekje zgoraj, da lahko vsaj bereš in pišeš.

Če želijo za to kakšen Euro, naj povejo. Mislim, da bi nekaj brez problema zbrali, da bo zadeva znosna._________________LP Žižola
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Za po************

Upam da meni moji otroci popoldan tole uredijo,ker sedaj pišem kar na slepo pod travco,potem čakam pol minute da se umakne da lahko kliknem pošlji,prebrati ne morem čisto nič,saj skoz samo trava raste.
Joj,s čim smo si mi tole zaslužili??_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Zanimivo, tudi meni se je to dogajalo, ampak zdaj ko ste o tem začele pisati pa tega ni več. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

V glavnem morajo to lastniki serverja zrihtati, to ni normalno. Meni ostane gor in se ponavlja tudi če reklamo odprem.
dedek

Odgovor Napisal/-a dedek »

Tako neumno oz. nesramno prikazovanje reklam nisem še nikjer zasledil. Zato sem začel slediti navodilom in mi je uspelo inštalirati, ustrezno blokado. Hvala za navodila, ker sem že resno pomislil, kako bom ignoriral Gartlc. Škoda, da se vedno najde neko zmene, ki greni življenje dobrim ljudem. SREČNO pri nameščanju blokade. Pa LP!
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Hm, jaz sem danes tako reklamiranje opazila na enem računalniku v službi, na drugem, ne čisto v istem času pa ne, doma tudi ni tega. Tako da, zdaj res ne vem.................
Nisem nobenih nastavitev spreminjala na nobenem.
Bom jutri preverila, če je še tako, na obeh hkrati, tako ali tako stojita skupaj.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Očitno je nekdo posredoval, ta hip te nore navpične reklame ni več. UPAM, DA se ne pojavi več._________________Živeti na podeželju je najlepše!
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Ja, po parih dneh "nam je uspelo" odstranit lebdečo reklamo, tudi po mojih testiranjih je nisem zasledil. Zaenkrat... Smile
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”