Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

TV oddaja - intervju z vrtno arhitekto Juto Krulc

MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Kljub vsemu mislim, da je njen miselni domet v primerjavi z drugimi stoletniki še kar zavidanja vreden.
Želim si samo, če bi uspela (saj se hecam, a ne? Very Happy ) učakati stoletnico, da bi bilo to tako, da bi lahko še zase sama poskrbela in da me usoda ne kaznuje z demenco, kot je mojo mamo pri osemdesetih Crying or Very sad_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Res nisem gledala cele oddaje, pa vendar - a smo mi gledali isto reč?

Mene ni motila ne novinarka ne to, da je gospa gledala mimo nje ( Question Question ), tudi se mi ni zdelo, da ima vsega poln kufer ...

Jaz sem v tem intervjuju videla in občudovala neverjeten spomin in uživala ob njenem pripovedovanju zgodb. Všeč mi je bil njen zdravorazumski odnos do angleške trate in še marsičesa Smile

Na kratko, meni je bil intervju všeč. Zelo všeč. Smile
Odgovori