Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fižol white lady

mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

zoyba je napisal/a:
Tam, kjer sem kupil seme piše takole - v angleščini:
Widely recognized as one of the top to be one of the best runner bean varieties, White Lady produces heavy crops of tasty, smooth, thick stringless pods with pure white seeds. The white flowers are less attractive to birds than the scarlet types and set well even in hot weather. Suited for both early and second sowings in order to extend the harvesting season.

Če prav razumem se jejo tudi stroki Question

Imaš prav, govorijo o breznitnih strokih ... Rolling Eyes , receptov pa kolikor hočeš

http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1318/runner-beans-with-shallot-butter

Tale zgoraj je "simpl kot pasulj" Laughing , rabiš samo stroke, malo šalotke, masla, začimbe - recept ti še google dobro prevede Cool .

Mene zanima kakšna osebna izkušnja, enostavno me firbec daje, kaj je v tem stročju, kar ni v množici okusnega stročjega fižola ... Rolling Eyes .

LP_________________mfranc
Odgovori