Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Tibetanski Sel roti

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

No, da poleg umetniškega vtisa dam še vtis o okusu! Wink

Riž sem namakala v vodi, in ga potem nisem čisto odlila, ko sem mlela, in je bila masa premalo gosta. Preveč sladkala nisem, dodala sem malo koruzne moke za zgostitev. V olje je vlival mož, in spekel take luštne polpete. Odlična rešitev, če zmanjka kruha!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Hoj bobolino, takšno eksperimentiranje po navadi porodi nove jedi (recepte) ali pa sladke spomine. Vse šteje, če je prijetno pa še toliko bolj.

Muha. čistim, boh ne daj.
Odgovori