voda

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Bobolino, za sadikice boš morala počakati, lahko ti dam semenčica. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
aladin

Odgovor Napisal/-a aladin »

Voda, jaz bi te prosil za kakšno vrečko srednje do pekočih čilijev. Mi je vseeno katerih.
voda

aladin boš dobil. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Voda, tudi jaz bi te prosila za Mini chimes orange, če je še kaj semen na voljo.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Joj, sem se zatipkala, seveda semena Embarassed ._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Voda, če maš slučajno še na voljo, bi te prosila za semena perjanke, male sladke oranžne paprike in orlic.
Hvala!
voda

mislim da bo dovolj za vse. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

HVALA!
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”