Bolgarija, dolina vrtnic

Odgovori
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Hvala, irenakk, za obširno poročilo. Na tole sem nameravala tudi jaz ampak žal ni šlo, tako da mi vsak opis tega, kar sta videli, veliko pomeni.
Ker je to bila res ekskurzija za vrtničarje._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Nič se ne sekiraj, draga Garden-ja. Sva se z 1vrtnico pogovarjali, da bi mogoče že naslednje leto ekskurzijo ponovili. Se zmenimo, vzamemo kombi in gremo. Par stvari bi rada še videla, za kar tokrat ni bilo časa Very Happy
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Kako podroben opis. Hvala Irenakk. Čakam, da nam povesta še kaj o obisku pri Petroviću in Škorajancih._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Naj tule le zaključim temo o tem izletu kot se spodobi, kaj več vrtu g.Petroviča in Škorjančevih pa v sosednjih temah.

Vrt g. Petroviča v skorajda polnem razcvetu, zamudili smo ga le za kak teden. Kljub temu je bilo krasno.

In za zaključek izleta postanek pri Škorjančevih v Varaždinu. Slavnostni sprejem, ki ga ni pričakoval nihče in veliko rožno polje niso pustili ravnodušnega prav nikogar. Šofer in vodič sta se samo prizanesljivo smehljala, ko smo nekako poskušali namestiti v avtobus naše nove rožne izbranke. Še enkrat hvala vsem, ki so kakorkoli sodelovali pri organizaciji tega izleta.

_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Odgovori