Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

FIŽOL CANADIAN WONDER nizek

zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

Bom čez poletje poslikal za primerjavo._________________Robert
Venusta

Odgovor Napisal/-a Venusta »

Tudi jaz sem lansko leto kupila seme od Semenarne in ga posadila na 1000 m nadmorske višine. Ker je fižol zgodnejši je tudi pri nas dozorel. Bilo je polno strokov, v strokih pa cca po 5 fižolov. Rodnost se mi sicer ne zdi mad najbolj bogatimi, so pa vsi fižolčki lepi in zdravi. Okus mi je zelo všeč, pa tudi razkuha se ne.
Pridelala sem ga kar nekaj, tako da imam nekaj semen viška.
Andrej B.

Odgovor Napisal/-a Andrej B. »

Lani sem posadil omenjeno sorto od semenarne. Lepo je rastel, samo strokov pa na fižolu ni bilo za eno pest. Sem imel smolo, ali je bilo tako leto ?

Tudi ostali fižol je bil skoraj ves brez strokov....nizki in preklar.
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

Bilo je tako leto, vroče in suho._________________Naj raste
Odgovori