FIŽOL SIVI CIPRO visok

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

brbr, tega bi tudi naprosila za testiranje!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Ta fižol je zelo dober. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

ve kdo, kje se ga da nabaviti za ene par prekl?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Ja, jaz sem lani ob seme zaradi suše, če ga bo mi mama dala za 1 preklo, drugače pa moram iti spomladi na tržnico če ga bodo tam imele branjevke.
lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tega mojega sem predlani kupila pri gospe Justiki. Bom pogledala, koliko semen še lahko dam...
Orhy imaš ti še kaj starih semen?_________________naredimo svet lepši
brbr

No, sem jih preštela. Bobolino lahko dobiš za eno preklo, potem pa ostane samo še nekaj bolj slabih in majhnih zrn, ki se jih ne upam ponujat naokoli, jih bom pa vseeno posadila - mogoče pa iz kilavega semena zraste kakšen lepotec Wink_________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

brbr, ohrani jih zase. Tisti moj(obljubljen tebi) je očitno kar tale, piskrčki (dobila sem ga predlani na srečanju v Mb od Kosobrina, torej je vir skoraj gotovo enak kot tvojega). Bom jaz dala bobolino in bova imeli vsaka nekaj zrnja za naprej (ti pa tudi dobiš za ene 2 prekli), kaj več ga pa ni. OK? Počasi bom ugotovila še ime preostalega od tam.
brbr

Saj res - ga imaš tudi ti na "lagarju" Very Happy . Potem pa ga ne bo problem namnožit, da v naslednjih letih ne bomo v taki zadregi. Hvala, metuljc._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

brbr je napisal/a:
Orhy imaš ti še kaj starih semen?

brbr - do zdaj nismo imeli interneta.
Od prejšnjega leta nimam nič. Od letos pa je nekaj malega - za 5 prekelj, nekvalitetna semena od jeseni, ker poleti zaradi suše ni bilo nič._________________
Slika
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Jaz imam tudi takega, to naj bi bil cipro (morda dodamo še to ime), dobila od babaca. Zelo okusen, najboljši ko so znotraj fižolčki že kar veliki, tako maslen, skoraj do zrelosti ima dobre tudi stroke. Meni je kar po koruzi plezal, je pa poznejša sorta.

Imam še različico sivi cipro (amarant), ki pa je celo bolj viola in nekaj večje fižolčke ima.

Če kdo želi za kakšno preklo bi še bilo. Wink
Odgovori