Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fižol Domači Čučak

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Zelo bogato je obrodil, vendar so ga stenice tako napadle, da sem morala pobrati vsega. Tako ne vem, če ga bo sploh kaj za seme, ker najbrž ni dovolj zrel.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Najspodnejši strok je zaprmej že dovolj zrel, mislim pa, da bo sčasoma tudi tisti nad njim. Od zrnja pa oni, ki so že dokončno obarvani.
Uporabniški avatar
Melona

Dokončna barva zrnja pomeni, da je zrelo za seme? Če je tako, sem kar potolažena.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Melona, tudi v strokih, ki so začeli spreminjati barvo, bo pozorel. Le izluščiti ga ne smeš.
Uporabniški avatar
Melona

Uh, hvala, sem ga že zluščila, bo pa za naslednje leto prav prišlo.
Odgovori