Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Fižol Snow cap
Ojla punce, se priporočam, barem eno zrno. Če ne pa drugo leto.
Jaz sem pa letos imela tale fižol, ki je zelo roden in kar dolgi stsroki in stročji za jest. Zrni so pa tudi veliki, uh če se bo pa še nakuhal, bo pa tako dovolj par fižolov in bo pisker poln
.
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Jaz sem pa letos imela tale fižol, ki je zelo roden in kar dolgi stsroki in stročji za jest. Zrni so pa tudi veliki, uh če se bo pa še nakuhal, bo pa tako dovolj par fižolov in bo pisker poln
.
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Tako, sedaj se pa javljam, da povem kakšen je fižol Snow Cup, ki mi ga je lani poslala Brbr 3 semenke. Eno zrno je prišlo preč, dve sta pa vzklili. Pridelek je bil tak, da bom imela za sebe za 13 prekl, za sestro 11 prekl, sinoči sem ga eno pest namočila, danes skuhala in povem, da drugo let sadim samo Snow Cup in pa nekaj liščka, ki mi ga je poslal juglans. Tudi dobro obrodi in je tudi dober. Posadila ga bom 6 prekl. Tudi tega sem danes skuhala za test. Snow Cup je prej kuhan kot lišček. Skratka dobra sta oba.
Če kdo želi priti do semena lahko dobi.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Če kdo želi priti do semena lahko dobi.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...