Prvi cvetovi 2014

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Moj težko pričakovani prvi cvet Very Happy Nizozemka Betty boop

geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Doli kaj bi mi brez tvojih lepotic.Le kje vse ''izvohaš''.Bo treba letos spet kaj naokrog.

Sončna ma kaj tudi pri tebi se že dogaja?Krasna,prvi cvetovi nas tako osrečijo.Kot bi vedele,da se nam morajo zahvaliti za ves trud okrog njih Laughing_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Doli, kdo uživa Wink ? Ve, ki vam takole že pozirajo vaše lepotice. Jaz pa še kar za popki oprezam in sem vsak dan bolj nestrpna Sad . Čudoviti cvetovi, punce!
Sončna

Geisha, vse je v popkih. Če je ne bo vreme zagodlo, bo kmalu naša sezona Razz
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ja tudi pri meni je vse v popkih.Zaenkrat zgleda,da se mi bojo bogato oddolžile Very Happy .

Ampak jaz še vedno čakam na Garden-jino obljubo Poeziji,da bo naložila njene lepotice.Daj Garden-ja osreči nas molitev_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona

Vsak dan se spomnim na tisti njen nagajivi:''Lepe reči je treba uživat na l'hno.'' Wink
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

No pri meni se je prva letos odprla Blue for You

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

sledila pa ji je Royal Celebration

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

to je zaenkrat vse , ostalo je še v popkih obdanimi z ušmi ... Sad
Uporabniški avatar
Melona

Gardener, fantastični sta, čudoviti, po barvi kar različni, ampak obe res izjemni! Kako me prehitevate, jaz tudi hočem že končno kakšen cvet!
Sončna

Tudi meni se je danes odprla Blue for you. Čakam na več cvetov, ker nisem prepričana, da ni slučajno Rhapsody in blue, ker je barva dokaj vijolična.

Royal celebration je pa krasna!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Krasota. Blue for You je posebna vrtnica, pri meni posajena pred kratkim. Tudi druga je posebnost. Tvoje slike pa kot vedno prekrasne._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori