Srečanje na kavici v - Ljubljani 2/2014 - sreda 9. april
-
-
muha je napisal/a: |
Ja, daj vprašaj, da spet malo menjamo lokacije. Pa tudi točen dan moramo še določiti. Bi šlo v sredo 9. 4.? Ura kot običajno od 16:00 do 18:00. |
Meni tudi .....
Sam sem nameraval te dni objaviti datum 08.04. na januarski znani lokaciji, a bo tudi 09.04. od 16:00 do 18:00. prav tako vredu. Lahko tudi na Kodeljevem pri gradu, po želji...
Kakorkoli, jaz pridem.
.
-
Govorila z "graščakom". Pravi, da ni problema, samo naj mu pošljem po mailu želen termin, da preveri, ali ima v notranjosti takrat kakšne goste -saj v primeru slabega vremena bi morali biti v lokalu, a ne? Mislim, pa da ne bo problema
Torej potrebujem končni datum in približno število udeležencev. Glede na trenutni odziv se mi zdi, da nas bo bolj malo, kaj?_________________naredimo svet lepši
Torej potrebujem končni datum in približno število udeležencev. Glede na trenutni odziv se mi zdi, da nas bo bolj malo, kaj?_________________naredimo svet lepši
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Da bi čimpreje prišli do datuma in lokacije
dajem v obravnavo - po možnosti potrditev - datum 9. 4., sreda
če bo le možno na gradu Kodeljevo, v parku. (oz. v primeru slabega vremena v notranjem prosturu). Tam, kjer smo se dobili že lani spomladi.
brbr, če se zedinimo, boš konec tedna že imela znan datum. Število pa upam, da se bo tudi tokrat približano 30-ki, saj sadike pospešeno rastejo .
dajem v obravnavo - po možnosti potrditev - datum 9. 4., sreda
če bo le možno na gradu Kodeljevo, v parku. (oz. v primeru slabega vremena v notranjem prosturu). Tam, kjer smo se dobili že lani spomladi.
brbr, če se zedinimo, boš konec tedna že imela znan datum. Število pa upam, da se bo tudi tokrat približano 30-ki, saj sadike pospešeno rastejo .