Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

ROŽNIK SREČNIKOV

Moderator: Melona

Odgovori
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Ja, sem ugotovila, da lanske slike vrtnic še vedno samevajo na mobiju, pa jih pripenjam zdaj.
INES SASTRE

EDEN ROSE 85

GHISLAINE DE FELIGONDE

RHAPSODY IN BLUE

GRAHAM THOMAS

NEZNANKA

NEZNANKA

NOVALIS
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Krasne Gorenjke Very Happy
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Me veseli da tud na mojem koncu uspevajo take lepotice. Ko se bom kej kej vozila okoli Naklega bom zdej bolj pozorna:)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Krasno in Novalis je fenomenalna. Toliko sem že slišala o njej, videti jo v Sloveniji pa je prekrasno._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
NOVALIS

Sonceluna, moje vrtnice rastejo v Dupljah - občina Naklo, sicer pa tudi sama zelo rada opazujem druge vrtove. Tako imam ugledano eno krasno vrtnico nasproti gostilne Marinšek (kjer imajo konje) Letos je izredno lepa, podobna pa je Westerlandu (oranžna).
Poezija, Novalis pa je mene nekoliko razočarala - lani je imela nekaj sive plesni, pa tudi barvo sem pričakovala malo bolj izrazito sivkino - pa je bolj medla. Morda pa ima premalo sonca in ni posajena na pravi lokaciji. Prilepim kakšno letošnjo sliko, ko bo v cvetju.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Novalis je pa Confused_________________LP
E.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Lepo, da se tudi na Gorenjskem začenjajo prebujat, pri nas so že v fazi odcvetanja._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
NOVALIS

Po tako lepi nedelji si ne morem kaj, da ne bi objavila nekaj lepotic, ki so me prav danes razveselile (no, pa tudi včeraj, predvčerajšnjim....)
Takole so videti v teh dneh Lady of Shalott:

Kotiček, kjer je letos korajžno zastavil Rhapsody in blue, zjutraj še popek, nato pa v dveh urah presenečenje:
,,
Letos je Hansa pokazala pravo podobo, posajena je drugo leto, diši omamno, čebele se pasejo, zdaj pa čakam samo še šipke:

Škotinja Old yellow scotch ima polno popkov, pa komaj posajena.
Res pa je, da se cvet hitro posuje:

Pa še tale moj Pierre, ki noče v višino, a je kljub temu lep:

Najbolj pa sem bila danes vesela težko pričakovanih Wernerjevih Bright as a button in Eyes for you - tudi posajenih jeseni. Videti so zadovoljne na lokaciji, ki jim je namenjena - upam, da se bodo tudi primerno razrastle:
,
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kakšne barve! up
NOVALIS

Joj, vidim, da pošiljam dva sporočila. Ko želim poslati, mi napiše, da moram počakati. Kliknem potem še enkrat in evo, sta objavljena oba.
Kako pa zdaj enega brišem? Sem res ena nevednica...
Odgovori