Sanjarka Ana - Sprehajanja

Odgovori
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Kera super ideja. Tole pa je za kopirat:)
Super izgleda! Si kr predstavljam sprehod po potki ko bo cvetela sivka.
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Sonceluna je napisal/a:
Kera super ideja. Tole pa je za kopirat:)
Super izgleda! Si kr predstavljam sprehod po potki ko bo cvetela sivka.

Me veseli Sonce luna, da ti je všeč.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Sanjarka Ana, mogoče bi vmesne prostore začasno zapolnila s facelijo. Hitro naredi lepo zeleno in kasneje modro preprogo (no na nerodovitni zemlji ravno ne, vsaj malo kultivirana že mora biti), ko ti je odveč, enostavno požanješ ali populiš in uporabiš za zastirko. Preizkušeno in se je obneslo.
Sanjarka Ana

Hvala Muha. Problem pri Pisani Luni je, da nočem zamorit vseh nizkih timijanov in tako je treba veliko razmišljat o VIŠINI rastlin.

Namig za eden od projektov, ki se trenutno odvija (tako bolj po polžje) .... in ima pravzaprav št.:4 (trojko tokrat preskočim). Po polžje zato, ker ne moremo uskladit s prihajajočimi deli. Že s samo obliko je bilo 14 dni po domače povedano: obupno. Risanje, računanje, različna mnenja, količenje .... Edino "domači ata" vsak dan pridno zaliva beton.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

To bo pa en moker projekt, ane!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Sanjarka Ana

lpmami je napisal/a:
To bo pa en moker projekt, ane!

Moker , JA. Ampak preden bo dejansko moker, bo moral še malo počakati. Sedaj beton še "pije". Potem bo 1x moral doživeti še premaz in potem ..... bo nadaljevanje zgodbe(tu se še bijejo težki boji). Iz prvotne ledvičke, kasneje podkvice ... je nastalo tole ....

Priklon delavcem, ki so se resnično potrudili in sledili zbeganim navodilom, ki so bila skorajda iz minute v minuto drugačna. Težko je delat, če ne veš kaj delaš Crying or Very sad . Ovinek tja, ovinek sem .... zavij tja, pa tja ... Bog pomagi! Jaz sem še najmanj vedela, kaj naj na koncu pričakujemo. Rolling Eyes Žal nas je omejila podcestna že obstoječa škarfa in tako je izpadlo povsem drugače, kot smo planirali. Sprednji del bo tako moral doživeti preobrazbo na katero nismo računali (spet sivka). Pa čeprav se nekako ne poda v ta ambient. Vendar se bo, ker bo narejen mehak prehod (spet v obliki lune), kjer se bo sivka pojavljala tako ali drugače in ČE mi uspe uveljavit svoje, naj bi nekoč sklenila krog.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Sanjarka - prekrasno. Zanima pa me kje si vzgojila toliko potaknjencev sivk. Kar v zemlji ali v lončkih.
Sanjarka Ana

tjesih je napisal/a:
Sanjarka - prekrasno. Zanima pa me kje si vzgojila toliko potaknjencev sivk. Kar v zemlji ali v lončkih.

Oboje Tjesih. Tiste, ki smo jih sadili na notranjskem lani -so kupljene. Drugače jih pa kar naprej potikam. Nisem pa pri tem opazila bistvene razlike med tistimi, ki jih dam naravnost v zemljo in onimi v lončke. Prej bi rekla, da imajo rahlo prednost one v zemlji. Najboljši način je pri meni: poševno ukoreninjanje v zemlji (nekje v senci, zavetju) in potem presaditev v lončke. Pred nekaj dnevi sem porezane sedajšnje mladice potaknila pod polivinil. Prvič. Pa da vidim časovno razliko. Pri meni je bolj važno to, da je vse zelo "simpl", da se ne dogodi nič hudega, če pozabim na kaj ali se mi ne da. Zato sem jih potaknila samo 10. Laughing Da lažje obvladujem situacijo.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Hvala. Tudi meni so uspešno zrasle tiste, ki mi jih je lani podarila Metuljc in so že pripravljene na cvetenje. Naslednje leto jih bom vsekakor že lahko vzgojila iz svojih.
Sanjarka Ana

Projekt št.:4 .... še vedno bolj kot ne -sameva. Pa vendar danes prilepim fotografije. Tako prazno je vse, tako brez "pravega" življenja.

In te skale Rolling Eyes Čisto pravo Sizifovo delo. Premikanje in postavitev. S sprednje strani bo ribnik povezava na skalnjak. Ampak to je naslednji projekt. Le malo smo "metali" skalovje -za lažjo predstavo.

in nekaj naključno vtikali. Res si človek drugače sploh ne zna predstavljati. Letos bo tole še ena "velika puščoba". Kaj, kam, zakaj, kje dobiti .....? Vse polno vprašanj. Trenutno pa stojimo zaradi dileme: po skalnjaku potoček v ribnik? DA ali NE? Tu se je vse ustavilo, da pač zadeva dozori.

Nič lepega za pokazat - dela pa čez glavo. Idea Idea
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”