seba993
-
Tole pa ni naše delo. To je od mejašov ku mamo vinograd. Prvo sta na svoji parceli tole rihtala pol pa je tam zmankal placa sta se pa na našo preselila. Smo si dobri pa nam ni tešku pustit da si tam okol svoje hiše na naši zemli vrt rihtata. Vinograd na slikah pa je naš. Je pa prelepo da vam nebi pokazal. Res lepo skrbita za svoje rože.
Smo dons mel roštilj (žar) pa sem šu okul pa poslikal. Pa ker mam bol slabo internetno povezavo nemorem velik slik naenkrat naložit zato pa prihajajo tako v paketih po 8 slik naenkrat.
_________________LP seba993
Smo dons mel roštilj (žar) pa sem šu okul pa poslikal. Pa ker mam bol slabo internetno povezavo nemorem velik slik naenkrat naložit zato pa prihajajo tako v paketih po 8 slik naenkrat.
_________________LP seba993
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Hvala usem za komplimente. Bom jima povedal da se vsem zdi lepo.
Bom pa tudi probal čim več poslikati tako doma kot pri njima pa še kje drugje če bom imel čas. Da nebom samo jas užival v slikah.
A pa vse slike so narejene z mobitelom zato je tudi malo slabša kvaliteta.
@Aye-Aye pa koliko sem nazadnje preveril sem seba993 in ne seba983. _________________LP seba993
Bom pa tudi probal čim več poslikati tako doma kot pri njima pa še kje drugje če bom imel čas. Da nebom samo jas užival v slikah.
A pa vse slike so narejene z mobitelom zato je tudi malo slabša kvaliteta.
@Aye-Aye pa koliko sem nazadnje preveril sem seba993 in ne seba983. _________________LP seba993