Menjave jesen 2014
-
-
Jerca, tudi jaz imam ogrooomno semen za razdeliti, zato jih bom kar tebi dala, da jih odneseš na srečanje in si tam vzamete, kdor kar hoče. Brez menjave, seveda
Pogoj je seveda, da si semena pošteno razdelite, ker bo v nekaterih vrečkah tudi več sto semen, torej vsak iz vrečke vzame le toliko, kolikor res potrebuje...
Pač bi rada, da ima čimveč ljudi korist od ene vrečke semen _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Pogoj je seveda, da si semena pošteno razdelite, ker bo v nekaterih vrečkah tudi več sto semen, torej vsak iz vrečke vzame le toliko, kolikor res potrebuje...
Pač bi rada, da ima čimveč ljudi korist od ene vrečke semen _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
-
Ni problema, odnesem tudi semenčka. Moja bodo kmalu pošla. Je pa res kar si napisala. Prav bi bilo da si vzamemo nekaj semen iz vsake vrečke in ostalo pustimo še za druge. Največkrat se nam ne da vsako vrečko posebej odpret, malo vzeti, zapreti, označit na svojo vrečko.... ampak vzamemo kar celo vrečko. In potem ima korist eden, namesto desetih._________________JERCA- nekdanja ERIENNE
-
-
Jerca,
če še je kakšen semeček Gold nugget ali Amazon chocolatte na voljo, bi te prosila zanj. Planiram, da pridem na srečanje, pa bi jih prevzela tam, če seveda niso že pošla.
Nekaj semen bom imela tudi jaz za poklonit ali menjat, nekaterim sem obljubila jagode, jih prinesem s sabo. Imam tudi kakšno željo, če bo kdo imel kaj viška. Bom naredila seznam, pa ga objavim v kratkem.
če še je kakšen semeček Gold nugget ali Amazon chocolatte na voljo, bi te prosila zanj. Planiram, da pridem na srečanje, pa bi jih prevzela tam, če seveda niso že pošla.
Nekaj semen bom imela tudi jaz za poklonit ali menjat, nekaterim sem obljubila jagode, jih prinesem s sabo. Imam tudi kakšno željo, če bo kdo imel kaj viška. Bom naredila seznam, pa ga objavim v kratkem.
-
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
originalnilist je napisal/a: |
lpmami dobila si Zimski luk-da ne bo pomote, če boš kej delila naprej |
Dobro, da si me spomnila, da se prav reče zimski luk. Začeli smo s stoletno čebulo, pa mi je to bolj ostalo v spominu._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
ferdo36 je napisal/a: |
Škoda Vodenka,da te ne bo.Bom pogrešal tebe in tvojo pristnost! Če je kaj za prinesti mi sporoči,jaz pa ti pripeljem razne posodice za sadike. |
vodenka je napisal/a: |
Joj a res ferdo ,ti bom sporočla zadni teden pred srečanjem bom kaj menjala do takrat me pa zelo baše ,hvala ti. |
Saj res, tudi jaz imam polno lončkov različnih velikosti. če jih kdo rabi. Pa šalotko dodajam k ponudbi. |
bobolino je napisal/a: |
Tudi jaz imam kar nekaj viška manjših lončkov, do premera 15 cm, če bo kdo rabil. |
vodenka je napisal/a: |
No men zelo prav pridejo saj veliko vzgojim sadik in jih potem podarim,če se le nebo nobeden javil bi jih jaz vzela. |
Vodenka, ti jih tudi pripeljem |
metuljc je napisal/a: |
originalnilist, nekaj šalotke bi z veseljem vzela. Zanesljivo bom imela precej sadik rudbekije na voljo (Rudbeckia hirta), pa še kaj. |
tajana je napisal/a: |
Tudi jaz bi prosila par salotk. |