Menjave jesen 2014

Odgovori
JERCA

Odgovor Napisal/-a JERCA »

PEPA6,

Za ZIP vrečke se prfočkaj pri IVČK, da ti jih da na stran. Jaz ti jih pa prinesem na srečanje. Semena bom pakirala po vrstnem redu, tako da dobiš večino sort, razen kjer bi že prej seme pošlo._________________JERCA- nekdanja ERIENNE
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Jerca, tudi jaz imam ogrooomno semen za razdeliti, zato jih bom kar tebi dala, da jih odneseš na srečanje in si tam vzamete, kdor kar hoče. Brez menjave, seveda Wink

Pogoj je seveda, da si semena pošteno razdelite, ker bo v nekaterih vrečkah tudi več sto semen, torej vsak iz vrečke vzame le toliko, kolikor res potrebuje...
Pač bi rada, da ima čimveč ljudi korist od ene vrečke semen Very Happy_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
JERCA

Ni problema, odnesem tudi semenčka. Moja bodo kmalu pošla. Je pa res kar si napisala. Prav bi bilo da si vzamemo nekaj semen iz vsake vrečke in ostalo pustimo še za druge. Največkrat se nam ne da vsako vrečko posebej odpret, malo vzeti, zapreti, označit na svojo vrečko.... ampak vzamemo kar celo vrečko. In potem ima korist eden, namesto desetih._________________JERCA- nekdanja ERIENNE
sancy990

Odgovor Napisal/-a sancy990 »

Pozdravljeni!

Jaz bi imela par semen paradižnika pelata, če ima kdo viška prosim. Pošljem kuverto znamko in zip vrečko. tudi jaz bom imela nekaj semen za menjavo.

lp hvala
JERCA

Sancy, če prideš na srečanje dobiš tam. Drugače pa pošlji kuverto, bom pogledala pri sebi kaj imam. Če ne bom imela dovolj, bom pa še Ivčkina semena pogledala in ti pošljem po pošti, tako da boš dobila nekaj različnih pelatov._________________JERCA- nekdanja ERIENNE
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Jerca,

če še je kakšen semeček Gold nugget ali Amazon chocolatte na voljo, bi te prosila zanj. Planiram, da pridem na srečanje, pa bi jih prevzela tam, če seveda niso že pošla.

Nekaj semen bom imela tudi jaz za poklonit ali menjat, nekaterim sem obljubila jagode, jih prinesem s sabo. Imam tudi kakšno željo, če bo kdo imel kaj viška. Bom naredila seznam, pa ga objavim v kratkem.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

lpmami je napisal/a:
Sadike stoletne čebule sem že dobila - nisem več v vrsti.

lpmami dobila si Zimski luk-da ne bo pomote, če boš kej delila naprej
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

originalnilist je napisal/a:
lpmami dobila si Zimski luk-da ne bo pomote, če boš kej delila naprej

Dobro, da si me spomnila, da se prav reče zimski luk. Začeli smo s stoletno čebulo, pa mi je to bolj ostalo v spominu._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Jerca, če je še kaj semen na voljo, bi prosila za kakšen pelat in balkonski paradižnik. Letos sem ostala čisto brez plodov in tudi skoraj brez semen. Lahko pa v zamenjavo ponudim kaj od zelišč. Teh imam kar nekaj in imam namen potaknjence prinest na srecanje._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

ferdo36 je napisal/a:
Škoda Vodenka,da te ne bo.Bom pogrešal tebe in tvojo pristnost!
Če je kaj za prinesti mi sporoči,jaz pa ti pripeljem razne posodice
za sadike.

vodenka je napisal/a:
Joj a res ferdo ,ti bom sporočla zadni teden pred srečanjem bom kaj menjala do takrat me pa zelo baše ,hvala ti.

Saj res, tudi jaz imam polno lončkov različnih velikosti. če jih kdo rabi.
Pa šalotko dodajam k ponudbi.

bobolino je napisal/a:
Tudi jaz imam kar nekaj viška manjših lončkov, do premera 15 cm, če bo kdo rabil.

vodenka je napisal/a:
No men zelo prav pridejo saj veliko vzgojim sadik in jih potem podarim,če se le nebo nobeden javil bi jih jaz vzela.

Vodenka, ti jih tudi pripeljem pozdrav

metuljc je napisal/a:
originalnilist, nekaj šalotke bi z veseljem vzela.
Zanesljivo bom imela precej sadik rudbekije na voljo (Rudbeckia hirta), pa še kaj.

tajana je napisal/a:
Tudi jaz bi prosila par salotk.
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”