Stran 2 od 2

Objavljeno: Pe Avg 29, 2014 12:01 am
Napisal/-a bobolino
Jaz ga uporabim tudi za potaknjence, eno zimo so bile na ukoreninjanju sivke, eno pa lovorikovci. Zadnjo zimo sem imela noter le motovilec in razne zimske solate, pa lonec peteršilja, ki ga bom morala nafehtati tudi letos, ker mi ni niti enkrat kalil... Confused_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë

Objavljeno: Pe Avg 29, 2014 3:51 pm
Napisal/-a zuf
Plamenka, kitajska zelenjava se tudi dobro obnese, pak choi in te zadeve, popestritev barv, oblik in okusa za solato... ponavadi dobiš v enmu paketu več sort.

Objavljeno: Pe Avg 29, 2014 4:12 pm
Napisal/-a Plamenka
Pak Choi semena še imam nekje, bom še s temi poskusila.