Stran 2 od 2

Objavljeno: Po Nov 16, 2015 1:35 pm
Napisal/-a forest727
No, tudi kis iz kakija so napravili....

Objavljeno: Po Nov 16, 2015 2:46 pm
Napisal/-a lpmami
forest727 je napisal/a:
No, tudi kis iz kakija so napravili....

Če kis, potem bi šlo tudi vino? Z veho, na toplem, ....?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje

Objavljeno: Po Nov 16, 2015 3:04 pm
Napisal/-a figula
lpmami, tole vino je res tvoja stvar, kaj Laughing Laughing le naredi kakijevo vino, bomo naslednjič znova po kaplicah testirali Idea
(buče ti ne priporočam, poskušam delati kis iz nje .... se peni kot tristo mačkov Confused )

Objavljeno: Po Nov 16, 2015 3:12 pm
Napisal/-a lpmami
figula je napisal/a:
buče ti ne priporočam, poskušam delati kis iz nje .... se peni kot tristo mačkov Confused
A delaš z veho?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje

Objavljeno: Po Nov 16, 2015 3:44 pm
Napisal/-a figula
Ne, nimam vehe, kar po domače .... taka sluzasta "goba" se je naredila Shocked Laughing se je napihnila nad kozarec in dvignila tkanino Confused
(mešanica jabolk in buče)

Objavljeno: To Jan 19, 2016 12:32 pm
Napisal/-a muha
Svežih kakijev je zmanjkalo, na vrsto so prišli zamrznjeni - celi sadeži.

Moja ocena:

okus se delno spremeni, so pa še čisto užitni. V bodoče jih bom še zamrzovala, ampak izključno takrat, ko zrelih ne bomo mogli sproti pojesti. Kot zavarovanje pred propadanjem: ja, kot namenski shranek za kasnejše mesece : ne.

Priporočam odmrzovanje v mikrovalovki ali na drug hiter način. Nedavno tega sem brala strokovni članek, kako hitro propada kvaliteta odmrznjene zelenjave, sadja pa verjetno tudi.