Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paprike 2015
pri nas doma smo polnili babure od nekdaj, torej paprike za polnit in vlagali v ta zelo velike kozarce. a mislim, da lahko katerokoli papriko napolniš z zeljem. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Kako se ji se drugace rece, ne vem. Mi smo jo vedno kupovali cele vrece na trznici in jo vlagali. To je bilo se v Jugoslaviji, ko so papriko prodajali prodajalci iz Makedonije. Eni so jo vlagali celo, mi pa smo odstranili koscice in vlagali polovicke.
Seme imam, nisem pa prepricana, ce ni kateri oprasevalec imel prste vmes. Lani je bila se v redu.
Poslji mi naslov na zs! Lp Darja
Seme imam, nisem pa prepricana, ce ni kateri oprasevalec imel prste vmes. Lani je bila se v redu.
Poslji mi naslov na zs! Lp Darja