Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
sosedje od čilijev v gredici
pri meni se je zgodilo naslednje. nekaj let sem namenoma sadila oranžne male papričice in različne čilije skupaj v želji, da bi dobila ljute papričice. zgodilo se je obratno da so čiliji začenjali dobivati obliko papričice enako kot barvo. papričica pa vsako leto enake velikosti, okusa in barve.
na drugi strani posajena oranžna papričica v bližini velikih paprik pa je postala 2x večja a še vedno oranžne barve in svoje oblike.
letos ne morem nadaljevati križanja saj nisem posejala mojih čilijev. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
na drugi strani posajena oranžna papričica v bližini velikih paprik pa je postala 2x večja a še vedno oranžne barve in svoje oblike.
letos ne morem nadaljevati križanja saj nisem posejala mojih čilijev. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Bicikl pozdravljen in hvala ti za ponudbo, a ne bom rabila. preskrbljena sem s 4 vrstami čistih sort, kljub temu da so sadike mičkene in bodo zelo pozno rodile. omenjala sem tiste moje bastarde, da bi nadaljevala mix plodov. letos tega ne bo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)