Tanacetum cinerariifolium - dalmatinski bolhač

Odgovori
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

sonceluna, potem pa lahko ti dobiš, če ti bo seme zatajilo
stara postaja - namoči ga v olje - a veš da je to čudežna rastlina moderne kozmetike Smile

oprostite ker smetim po bolhaču Embarassed
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Odrezane vejice smilja v olje? Tudi jaz ga moram obrezati. Je pa rast grmička izredno podobna sivkinemu grmu. Ali bi celo lahko naredila potaknjence iz teh vejic?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
figula

stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Figula, hvala, čeprav ne verjamem, da bi moj stari, razbrazdani fris še kaj polepšalo Embarassed . Se opravičujem za smetenje, se selim v pravo temo._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
stara postaja

Melona, najbrž bi šlo. Vsaj naši slovenski vratiči se lepo razdelijo. Za tega ne vem, kako je. Problem je, da ne bom mogla na nobeno srečanje, da bi rastlino osebno prevzela. Vedno me doleti v času, ko ne morem od doma.Bomo videli, kaj bodo o delitvi rekli poznavalci, vsekakor pa ne tvegaj, da še svojo rastlino uničiš. Morda pa dobim od figule mlado rastlinico Laughing . Hvala in lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pogledam popoldne, ko pridem domov. Ce je deljiva, ti jo posljem po posti, sem pravi umetnik v uporabi razlicnih embalaz, ki obvarujejo rastline.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Figula hvala!
A je že kdo delal škropivo iz njega oz preveril njegovo učinkovitost?
figula

letos, sonceluna, letos Wink
Včasih je tako težko krotiti nestrpnost, ane? Laughing Laughing
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Poglej, Stara postaja, kakšne odvečne skrbi sem si delala! Prav z lahkoto je šlo. Polovica je na poti.

stara postaja

O, Melona, kako lepo. V zahvalo dobiš eno mirto, če bo kaj iz njih. Čeprav na prvi pogled zgleda, da nič ne rastejo, se vendar premika. Nekatere poganjajo tretji par listkov. Hvala in lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Odgovori