Odrezane vejice smilja v olje? Tudi jaz ga moram obrezati. Je pa rast grmička izredno podobna sivkinemu grmu. Ali bi celo lahko naredila potaknjence iz teh vejic?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose." Anne Brontë
Figula, hvala, čeprav ne verjamem, da bi moj stari, razbrazdani fris še kaj polepšalo . Se opravičujem za smetenje, se selim v pravo temo._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Melona, najbrž bi šlo. Vsaj naši slovenski vratiči se lepo razdelijo. Za tega ne vem, kako je. Problem je, da ne bom mogla na nobeno srečanje, da bi rastlino osebno prevzela. Vedno me doleti v času, ko ne morem od doma.Bomo videli, kaj bodo o delitvi rekli poznavalci, vsekakor pa ne tvegaj, da še svojo rastlino uničiš. Morda pa dobim od figule mlado rastlinico . Hvala in lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
O, Melona, kako lepo. V zahvalo dobiš eno mirto, če bo kaj iz njih. Čeprav na prvi pogled zgleda, da nič ne rastejo, se vendar premika. Nekatere poganjajo tretji par listkov. Hvala in lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)