Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Beka

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

lpmami, a se midve ne dobiva danes, kot sva se menili? Ali predlagaš, da jo tudi tebi izročim na klepetu v četvoro?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ah, muha, beko vzame danes, na klepet pride pa vseeno in tako ali tako se bo našlo kaj zelenega za menjavo, njen balkon je neizčrpen vir............. Embarassed
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

No, Muha, a ti je Metuljc morala povedati Wink_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Dolga lajtenga, se reče po gorenjsko, a ne Wink Laughing Laughing .
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Tudi jaz bi se priporočala za eno Beko. Prevzamem, ko boste rekle, samo čez prvomajske me ni, razen v torek, ko grem zalivat v Medvode._________________Lp

Nauta
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Nauta, javi mi, kdaj boš v Medvodah. To bo najlažja varianta.

Dobijo torej še: metuljc, Sonceluna in Nauta. Novi interesenti bodo morali počakati do naslednje pomladi.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

naslednjo pomlad jih prinesem celo naročje. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Zanima me, če je treba za rezanje na glavo to šibo s koreninami po presaditvi oskubstvi vseh poganjkov razen na vrhu, da bo naredila deblo. Če tega ne naredim, bo vseeno naredila deblo vsaj 1,5 m, kjer se kasneje obrezuje na glavo za pridelavo šib?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vsaj prva leta ne bodo preveč drastična z obrezovanjem in trganjem, naj se najperj dobro ukorenini, potem bo še čas za rezanje.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

tako je, da nima poganjkov in jih sproti odlomiš ne režeš, ker ko so mladi nimaš kaj odrezat. lahko imaš tudi 2 glavi. lpvoda

PS: kasneje poslikam ta staro beko. sedaj nekaj pada in ker kašljem kot en kronik me ne pustijo iz hiše._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori