Paprika 2016
-
-
Jaz sem danes zaključil s sejanjem paprik (razen 3 sort, za katere še čakam semena). Posejanih je cca 6000 semen. Popoldne se lotim še čilijev. Teh sem mislil posejati nekaj čez 40 sort, ampak mislim, da se bom malo omejil, glede na to, da sem paprike posejal vsaj 15 sort več kot sem načrtoval._________________Lp Sars
-
Številka je prava ja. Cca 1000 - 1500 jih bom sam posadil, cca 1200 -1300 imam pa že naročenih za druge. Jaz sem prvo rundo sejal v torek in nekatere že počasi kukajo na plano.
Poleg tega imam namen od vsake sorte, sploh od raritet, izolirati po sadiko ali dve za seme. Letos sem za semena dal ogromno denarja, sploh za posebne sorte._________________Lp Sars
Poleg tega imam namen od vsake sorte, sploh od raritet, izolirati po sadiko ali dve za seme. Letos sem za semena dal ogromno denarja, sploh za posebne sorte._________________Lp Sars
-
Če nameravaš saditi ven po ledenih možeh, si prehiter. Sadike ti hitro rastejo, če imaš pretoplo (T prostora v tem času naj ne gre čez 18) ali imaš premalo svetlobe, pa rastlinice hlastajo za njo. Zagotovi te pogoje, sicer bodo sadike kot v veliko trgovinah spomladi.: blede, pretegnjene , občutljive in z sezono ne boš zadovoljen.
Lep pozdrav
Danilo
Lep pozdrav
Danilo