Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Slovenija-Srbija putovanje-prenos kivi sadnice

donkey

Odgovor Napisal/-a donkey »

brbr je napisal/a:
Vsaka zgodba ima svoj konec. Tako ga ima tudi ta in mislim, da je prav, da ga zapišem.

"Misija kivi" je potekala tako, kot smo se dogovarjali v začetku: Babaco je daroval moško sadiko, jaz sem jo šla k njemu iskat (in bila ob tej priliki deležna vodenega ogleda impresivnega nasada sadnega drevja Smile, ter se založila z najmanj polletno zalogo medu). Potem pa je sadika z mojima najdražjima potovala v Novi Sad in od tam s hitro pošto do Misoo83. Kakor je kasneje sporočil na ZS, je sadika pot odlično prestala in je že zasedla svoje mesto pri puncah...
Zdaj ostaja samo še, da počakamo, kako bo gospodič opravljal svoj poslanstvo
Laughing

Ta revež je sedaj pod velikim pritiskom Laughing
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

brbr, lepo, da si napisala tale konec zgodbe. Še meni je toplo pri srcu, pa nisem imela nič zraven Very Happy .
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Donkey, ni glih revež, je kar ornk dedec. Je komaj ćakal, da gre Wink
donkey

Odgovor Napisal/-a donkey »

babaco je napisal/a:
Donkey, ni glih revež, je kar ornk dedec. Je komaj ćakal, da gre Wink

Bilo je mišljeno v hecu in nisem mislil zaradi velikosti, bolj zaradi pritiska ker se je za njegovo reprodukcijo organizirala cela akcija, sedaj se bo pa moral izkazati Laughing
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Eh, rastline so okoli tega čisto skulirane, ne bo imel problemov, verjemite. Laughing
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Tudi jaz se hecam. Cool
Odgovori