Lepa, prekrasna punca!
(moje sanje - nemški ovčar!) - no, sem se navadila tudi na dobermane, na pinča malo težje...._________________http://www.youtube.com/watch?v=s0IWwTLibHg
http://www.flickr.com/photos/nadinacm/
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Lindy von der Borovobox je postala Slovenka
Lepo in radi se imejte, psička je čudovita._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
Nadina je napisal/a: |
Lepa, prekrasna punca! (moje sanje - nemški ovčar!) - no, sem se navadila tudi na dobermane, na pinča malo težje.... |
Nadina, če nisem nadležen, bi me zanimali tvoji občutki ob teh različnih pasmah in privajanju na njih. Sploh ob pinču in kako to, da ste se v osnovi odločili za dobermane.
Pač, ko boš imela čas in voljo, se ne mudi. Lahko tudi v tvoji predstavitvi, da ne smetiva tukaj.
Pri nas smo imeli kar precej pasem, od nemških bokserjev, n. ovčarja, irskega hrta, razl. mešancev, mešanko med rotwailerjem in erdail terierjem, sedaj pa imam srednjeazijskega ovčarja. Vsi so bili na svoj način posebni, v dobrem in slabem in ob vsakem osebku smo se morali prilagajati, oz. sprejemati njihove pasemske karakteristike. Sploh pa po tem vprašanju izstopa zadnji, SAO.
Tudi pri nas se je v 58 letih zamenjalo kar nekaj pasem in kužkov. Žal samo pasma še ne pomeni enakega karakterja. Vsak kuža je svoja osebnost in posebnost. Zelo se tudi pozna pri kakšni starosti pride žival v družino in kakšna je njena preteklost.
Pri nas načeloma z vsako živaljo najdemo skupen jezik, vsak malce popusti. Nikoli pa ne smemo v novem kužku iskati navade in karakter prejšnjega, potem bomo zagotovo razočarani.
Pa veeeeliko srečnih trenutkov z vašimi ljubljenčki._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Pri nas načeloma z vsako živaljo najdemo skupen jezik, vsak malce popusti. Nikoli pa ne smemo v novem kužku iskati navade in karakter prejšnjega, potem bomo zagotovo razočarani.
Pa veeeeliko srečnih trenutkov z vašimi ljubljenčki._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?