Srečanje ob kavici - torek, 6. september 2016

Odgovori
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

pridem, mogoče malo zamudim.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Jaz tudi !
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Pridem v torek ali bo kdo imel viška sadike pora in kakšnega kodrolistnega ohrovta menjam za dalmatinski bob_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Vodenka jaz imam zelen kodrolistni ohrovt, vendar je visok cca 30-40cm. Bo še za presadit? lahko ga prinesem, ker štiri sadike na pol kvadrata pa res ne morem imet.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Cinija, jaz sem zaradi prostorske stiske že presajala tako visoke sadike kodrolistnega ohrovta, cvetače in brokolija, pa so se vse uspešno prijele.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Vodenka imam se dve majckeni sadiki kodrolistnega ohrovta, lepo prezimi na grede. Glede na napovedank toplo jesen se ga se splaca posaditi._________________CARPE DIEM
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Velikost pri meni ni pomembna saj mi uspe vse lepo rastline negovat tako da bom od obeh uzela ohrovte ,če ima še kdo kaj viška bom zelo vesela ,zakaj zato ker sem na terasi z fantom naredila podolžini in širini betonska korita široka 50cm seveda bo v teh mešana zimska zelenjava tako da bi imela res rada popestreno teraso_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Če ne pride vmes kaj nepredvidenega, pridem končno enkrat tudi jaz Very Happy .

Vodenka, bi bila zadovoljna tudi s toskanskim ohrovtom? Imam enih šest že velikih sadik._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Na srečanje lahko prinesem zrelo acoco z zrelimi semeni, če kdo želi.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Prideva tudi midva, vendar šele ob 17,30._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”