Martinka - jesenski viški

MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Tiana je napisal/a:
Martinka, jaz bi prosila monardo. Upam, da se bo našlo kaj zate (moram še preverit, kaj bo viška pri meni).

Dogovorjeno.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Martinka, kakšne fižole za stročje pa iščete: visoke, nizke, z zelenimi, rumenimi, vijoličastimi stroke, ki so okrogli, ploščati, široki, ozki, dolgi, kratki,....?
Mislim, da bo za menjavo fižolov primeren čas pozno jeseni, pozimi, ko bodo vsi pridelki že lepo urejeni in zrna za seme že odbrana. Takrat bo na fižolovi menjalni tgržnici gotovo zelo živahno..._________________naredimo svet lepši
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

brbr je napisal/a:
Martinka, kakšne fižole za stročje pa iščete: visoke, nizke, z zelenimi, rumenimi, vijoličastimi stroke, ki so okrogli, ploščati, široki, ozki, dolgi, kratki,....?

Brbr, mi pohrustamo vse, kar je za stročje. Tudi grah. Posebej smo navdušeni nad vijoličnimi in rumenimi okroglimi fižoli, sicer nam gre pa v slast tudi rumen ploščat, pa maslenec ...
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Za take hvaležne jedce, pa sploh ne bo problema, sem prepričana Wink. Ko fižoli dozorijo, se bova menili naprej. No, kar povem, da vijoličnega letos nimam (sem morala zožiti izbor sort)_________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”