Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaj je pa tole
Muha pri meni ni krtov a rovko sem videla samo enkrat (prvič v življenju) ko jo je maček ujel in jo prinesel pred vrata. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
muha je napisal/a: |
Letos je, vsaj pri nas, ogromno junijskih hroščev. To so tisti, katerih ličinke (poleg majskih) izpodjedajo korenine. |
So mogoče ličinke teh junijskih nekoliko manjše od majskih. Mislim, kako jih ločiš ?
Meni so te (nekoliko so manjše od majskih) uničile Violeto, ki je rasla v posodi _________________
O ogrcih obstaja samostojna tema. Orhy: odgovor najdeš tam.