Jaz sem betondko železo zvil v primežu, brez varjenja :P sem naredil v črki "J" sem pa res jih dal 12 kom pod kotom zabiti v zemljo. Plus sem foljo ob straneh dodatno vklopal v zemljo ( cel rastlinjak je rahlo vkopan ) obtežil z kamni ter zasul z zemljo. Zdaj bom pa še streho pričvrstil na bližnja drevesa.
Malo brskam po Bolhi in opazil sem par cenovno sprejemljivih rastlinjakov iz lexana. Zanimajo me prednosti in slabosti v primerjavi s tistimi, ki so prekriti s folijo.
Malo brskam po Bolhi in opazil sem par cenovno sprejemljivih rastlinjakov iz lexana. Zanimajo me prednosti in slabosti v primerjavi s tistimi, ki so prekriti s folijo.
Kot prednost lahko povem da ga lahko veliko hitreje ogreješ in tudi vzdržuješ toploto.Se ne razhladi tako hitro kot folija. Slabost pa je višja cena in pa manj prepušča svetlobo. Sama imam sice folijo,vendar če bi ga še kdaj postavljala bi veliko raje vzela lexan.Tu je še maja mraz in bi veliko lažje ogrevala._________________~~~~****~~~~****~~~~ http://poosmiinpol.blogspot.com/