Spomladansko srečanje Gartlca, pri Vrhniki, 22. april 2017

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Zaenkrat povem lahko samo, da pridem jaz in jem golaž. Če bom prišla v družbi, pa sporočim malo kasneje.

Mislim, da bi bilo tole srečanje zelooo primerno za predstavitev sort fižola, ki so se nabrale po raznih vrtovih našega Gartlca. Fižolarji, kaj pravite? No, malo sem pozabila, da je to vezano na določen prostor in na razpoloženje gostitelja - Muha, Matuljc, kaj pravita?_________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

brbr je napisal/a:
Zaenkrat povem lahko samo, da pridem jaz in jem golaž. Če bom prišla v družbi, pa sporočim malo kasneje.

Mislim, da bi bilo tole srečanje zelooo primerno za predstavitev sort fižola, ki so se nabrale po raznih vrtovih našega Gartlca. Fižolarji, kaj pravite? No, malo sem pozabila, da je to vezano na določen prostor in na razpoloženje gostitelja - Muha, Matuljc, kaj pravita?

Za tole bo pravi naslov Bicikel, njegov je ta del organizacije, bi rekla.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Mislim, da ne bi bil problem, sploh če bo lepo vreme. To pa bo, a ne? Wink
Gostiteljica je omenila, da ima poleg tistega kar je bilo ob ogledu videti na voljo še nekaj miz. Nenazadnje tam vsako leto poteka "Ribiški piknik" ali tako nekako v stilu veselice, torej prostor ne bi smel biti problem.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Bomo videli, koliko sort fižolov bomo nabrali za razstavo. Tako bomo vedeli o kakšni površini se pogovarjamo._________________naredimo svet lepši
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Za boljši občutek o lokaciji dodajam nekaj povezav:
Google search:
Ribiški dom
Rajski vrt Nada

Žal je v Google Street pogledu ravno kombi v napoto, da bi se dobro videlo, ampak, če si povečate s +, se da videti klopi v senci.

Pomoč za dostop - navodila za pot si lahko naredi vsak sam za svojo lokacijo. Dodati mora le svojo začetno lokacijo.
Žal ni šlo drugače (ali ne znam) in je potrebno skopirati povezavo v brskalnik. Izluščite lahko tudi GPS koordinate na koncu.
https://www.google.si/maps/dir//Ribiška+družina+Vrhnika,+Sinja+Gorica+57,+1360+Vrhnika/@45.971409,14.2453454

Če pa vseeno rabi kdo še sliko poti, naj pove.
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

muha je napisal/a:
Zabeležila sem 4x bon za 7 €. Za malega boste verjetno poskrbeli v okviru teh bonov, kajne?

Tako je. Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pridem. Jedla bom ocvrt sir.
AndrejK

Odgovor Napisal/-a AndrejK »

Pridem. 3. možnost

Lp, Andrej
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »