Spomladansko srečanje Gartlca, pri Vrhniki, 22. april 2017
-
Zaenkrat povem lahko samo, da pridem jaz in jem golaž. Če bom prišla v družbi, pa sporočim malo kasneje.
Mislim, da bi bilo tole srečanje zelooo primerno za predstavitev sort fižola, ki so se nabrale po raznih vrtovih našega Gartlca. Fižolarji, kaj pravite? No, malo sem pozabila, da je to vezano na določen prostor in na razpoloženje gostitelja - Muha, Matuljc, kaj pravita?_________________naredimo svet lepši
Mislim, da bi bilo tole srečanje zelooo primerno za predstavitev sort fižola, ki so se nabrale po raznih vrtovih našega Gartlca. Fižolarji, kaj pravite? No, malo sem pozabila, da je to vezano na določen prostor in na razpoloženje gostitelja - Muha, Matuljc, kaj pravita?_________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Rimske Toplice
brbr je napisal/a: |
Zaenkrat povem lahko samo, da pridem jaz in jem golaž. Če bom prišla v družbi, pa sporočim malo kasneje. Mislim, da bi bilo tole srečanje zelooo primerno za predstavitev sort fižola, ki so se nabrale po raznih vrtovih našega Gartlca. Fižolarji, kaj pravite? No, malo sem pozabila, da je to vezano na določen prostor in na razpoloženje gostitelja - Muha, Matuljc, kaj pravita? |
Za tole bo pravi naslov Bicikel, njegov je ta del organizacije, bi rekla.
-
-
Za boljši občutek o lokaciji dodajam nekaj povezav:
Google search:
Ribiški dom
Rajski vrt Nada
Žal je v Google Street pogledu ravno kombi v napoto, da bi se dobro videlo, ampak, če si povečate s +, se da videti klopi v senci.
Pomoč za dostop - navodila za pot si lahko naredi vsak sam za svojo lokacijo. Dodati mora le svojo začetno lokacijo.
Žal ni šlo drugače (ali ne znam) in je potrebno skopirati povezavo v brskalnik. Izluščite lahko tudi GPS koordinate na koncu.
https://www.google.si/maps/dir//Ribiška+družina+Vrhnika,+Sinja+Gorica+57,+1360+Vrhnika/@45.971409,14.2453454
Če pa vseeno rabi kdo še sliko poti, naj pove.
Google search:
Ribiški dom
Rajski vrt Nada
Žal je v Google Street pogledu ravno kombi v napoto, da bi se dobro videlo, ampak, če si povečate s +, se da videti klopi v senci.
Pomoč za dostop - navodila za pot si lahko naredi vsak sam za svojo lokacijo. Dodati mora le svojo začetno lokacijo.
Žal ni šlo drugače (ali ne znam) in je potrebno skopirati povezavo v brskalnik. Izluščite lahko tudi GPS koordinate na koncu.
https://www.google.si/maps/dir//Ribiška+družina+Vrhnika,+Sinja+Gorica+57,+1360+Vrhnika/@45.971409,14.2453454
Če pa vseeno rabi kdo še sliko poti, naj pove.