Ideje za darilo
-
-
-
Če res ne veš za darilo vprašaš prijateljice, sestro, mamo ali pa teto. Jaz sem svoji kupil bon na https://www.hisadaril.si/. Kupil sem darilni bon, vikend paket v Termah Olimija in je bila res navdušena kupiš ji razvajanje v dvome pa ubiješ dve muhi na en mah.
-
jaz mam pa še eno drugačno vprašanje. Za zaključno darilo v vrtcu, bi podarili vzgojiteljicama eno rastlino. Razmišljali smo tudi o rastlini, ki bi jo lahko posadili v vrt pred vrtcem in bi imela kakšne užitne plodove, ki bi jih lahko zobali otroci. Samo edin problem se mi zdi ta, da je vrtec jul/avg zaprt, takrat ko ima večina rastlin plodove... kakšna ideja?
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Domžale
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Sibirska borovnica. A pri teh je bolje, da sta rastlini dve, se bolje oprašita.
Vrtne jagode.
Rdeči ali rumeni ribez
Lahko pa posadijo trajno rukolo , jo bodo imeli za solato ali za grickanje kar tako.
Odvisno od globine žepa in od tega, kaj je v tem času še možno kupiti.
Vrtne jagode.
Rdeči ali rumeni ribez
Lahko pa posadijo trajno rukolo , jo bodo imeli za solato ali za grickanje kar tako.
Odvisno od globine žepa in od tega, kaj je v tem času še možno kupiti.
-
Meni se zdi ideja Andreja (Banko) zelo zelo dobra. Smarne hrusice zorijo junija, ko ostalo sadje in socivje se ne, in so po okusu in velikosti ploda nenadkriljive (recimo Smoky ali a. lamarckii). Plodov je veliko in otroci jih dobijo kot nagrado za "celoletno pridnost" - tudi tisti, ki ostanejo cez poletne pocitnice doma. Za vzgojo so skrajno nezahtevne, v tem obdobju jih je pametno zalivati - to lahko delajo otroci sami - da pridobijo na velikosti plodov. Vecina jih zori daljse obdobje.
Skratka, smarne hrusice v vsak slovenski vrtec. Vse ostalo sadje/socivje lahko kot dodatek. Bravo Andrej.
Skratka, smarne hrusice v vsak slovenski vrtec. Vse ostalo sadje/socivje lahko kot dodatek. Bravo Andrej.