Ideje za darilo

Kratkohlacnik

Odgovor Napisal/-a Kratkohlacnik »

Hehe, hvala za predloge Smile sem se pozanimal pri sestri in sva se potem skupaj odločila, da je najbolje, da ji kupim darilni bon za razvajanje:) zraven sem dodal pa parfum Escada. Very Happy_________________Tekoče železo je zakon!
Janko vrtnar

Odgovor Napisal/-a Janko vrtnar »

Dobro si izbral Shorty. Imela se bo lepo, na glavo ji nisi nakopal vsakodnevne kolobocije s kokošmi, poleg tega bo še lepo dišala in ne smrdela po kurjekih. Uspeh zagotovljen!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Furman: jaz že 3 dni puščam na računalniku (uporabljava ga oba z možem) odprto tole stran, pa ni odziva ... Crying or Very sad Se bojim, da si bolj kot avto ogleduje kužka Wink Laughing Laughing
supression

Odgovor Napisal/-a supression »

Če res ne veš za darilo vprašaš prijateljice, sestro, mamo ali pa teto. Jaz sem svoji kupil bon na https://www.hisadaril.si/. Kupil sem darilni bon, vikend paket v Termah Olimija in je bila res navdušena Smile kupiš ji razvajanje v dvome pa ubiješ dve muhi na en mah.
katarinav

Odgovor Napisal/-a katarinav »

jaz mam pa še eno drugačno vprašanje. Za zaključno darilo v vrtcu, bi podarili vzgojiteljicama eno rastlino. Razmišljali smo tudi o rastlini, ki bi jo lahko posadili v vrt pred vrtcem in bi imela kakšne užitne plodove, ki bi jih lahko zobali otroci. Samo edin problem se mi zdi ta, da je vrtec jul/avg zaprt, takrat ko ima večina rastlin plodove... kakšna ideja? Razz
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Šmarna hrušica mogoče ?
Zori junija.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Pa še eno mogoče butasto ali neumestno vprašanje izven tem, pa vseeno. Ker me zanima.
A so vrtci julija in avgusta res zaprti ? Je to že od vedno ali zdaj na novo ?
Res ne vem, ker nimam otrok. Kdo pa potem poleti čuva otroke, ker večina zaposlenih staršev nima toliko dopusta ?
katarinav

Odgovor Napisal/-a katarinav »

Podeželjski -vaški vrtci se poleti zaprejo in selijo v osrednjo enoto. Tako, da ni sile.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Sibirska borovnica. A pri teh je bolje, da sta rastlini dve, se bolje oprašita.
Vrtne jagode.
Rdeči ali rumeni ribez

Lahko pa posadijo trajno rukolo , jo bodo imeli za solato ali za grickanje kar tako.

Odvisno od globine žepa in od tega, kaj je v tem času še možno kupiti.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Meni se zdi ideja Andreja (Banko) zelo zelo dobra. Smarne hrusice zorijo junija, ko ostalo sadje in socivje se ne, in so po okusu in velikosti ploda nenadkriljive (recimo Smoky ali a. lamarckii). Plodov je veliko in otroci jih dobijo kot nagrado za "celoletno pridnost" - tudi tisti, ki ostanejo cez poletne pocitnice doma. Za vzgojo so skrajno nezahtevne, v tem obdobju jih je pametno zalivati - to lahko delajo otroci sami - da pridobijo na velikosti plodov. Vecina jih zori daljse obdobje.
Skratka, smarne hrusice v vsak slovenski vrtec. Vse ostalo sadje/socivje lahko kot dodatek. Bravo Andrej.
Odgovori

Vrni se na “Čvek”